Over WOOOL

OVER WOOOL SCHAPENVACHTEN

Woool Schapenvachten is dat ene schaap in de kudde dat opvalt. Wij staan voor kwaliteit, hand geselecteerd, uniek en eigenwijs. Wij zijn geen kuddedier maar doen het anders dan anderen. Hierdoor is iedere Woool Schapenvacht in ieder interieur een echte eye-catcher.

Schapenvacht Grijs
UNIEK

Het leuke aan WOOOL Schapenvachten (volgens ons!) is dat een schapenvacht een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere schapenvacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek!

Schapenvacht licht
KWALITEIT

Doordat wij alle schapenvachten persoonlijk, handmatig selecteren kunnen wij garanderen dat WOOOL Schapenvachten alleen de hoogste kwaliteit schapenvachten kan leveren! Daarnaast bevatten deze vachten ook nog een stoere lederen WOOOL-tag!

woon schapenvachten logo
ECOLOGISCH

Alle WOOOL Schapenvachten zijn 100% ECO gelooid, wat wil zeggen dat er in het productieproces geen chemische producten aan te pas komen. Daarnaast willen we graag benadrukken dat onze schapenvachten restproducten zijn van de vleesindustrie en er geen schapen geslacht worden puur voor de vachten.

schapenvachten
100% NATUURLIJK

Alle WOOOL Schapenvachten zijn 100% Natuurlijke producten. Mooie, zachte grote vachten die een echte eyecatcher zijn in het interieur. Lekker warm en gezellig in de winter!

218

Tevreden klanten

25

Verkooppunten

O.A. BEKEND VAN

Met WOOOL Schapenvachten komen we vaak in de media of zijn we te zien in televisie programma’s. Hier zijn we natuurlijk erg trots op!