MEDICINALE SCHAPENVACHT KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

De Schapenvacht heeft een Medische werking

Wist jij dat echte schapenvachten van nature vuilafstotend zijn? En ze een ontzettend goede invloed kunnen hebben op mensen met astma? Het is zelfs onlangs aangetoond in een Duits onderzoek dat de kans op de vorming van Astma afneemt wanneer een baby zijn eerste 3 maanden slaapt op een dierenhuid. Microben in dierenvachten bieden de kinderen bescherming tegen de longziekte. Wellicht is het daarom dat onze schapenvacht medicinaal zo populair is voor op baby,- en kinderkamers, om bijvoorbeeld gezellig naast het bedje te leggen. Mooi om te zien, warm aan de voetjes en goed voor hun gezondheid!

Helpt bij Doorliggen en Decubitus

Schapenvacht Medicinaal 2Daarnaast kunnen de Medicinale Schapenvachten van WOOOL doorlig-klachten voorkomen. De WOOOL Schapenvacht Medicinaal komt namelijk van het Australische Merino schaap, welke licht geschoren zijn. En over het algemeen is de vacht dichtheid van de Merino vachten groter waardoor lichaamswarmte wordt vastgehouden als je er op gaat liggen. Hierdoor kunnen spierpijn en rugklachten verminderd worden waardoor deze schapenvachten dus uitermate geschikt zijn tegen doorliggen. Dus zodoende heeft deze schapenvacht een Medicinale werking.

Schapenvacht Medicinaal: Unieke en Origineel!

Het leuke aan WOOOL Schapenvachten (volgens ons!) is dat een schapenvacht een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere schapenvacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus in schapenvachten voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een witte schapenvachten, bruine schapenvachten, of ga je voor de gemêleerde kleuren. Schapenvachten zijn helemaal van nu, namelijk!

WOOOL Medicinale Schapenvachten zijn 100% ECO en Natuurlijk

Want wist je dat je met de keuze voor een Schapenvacht van WOOOL ook kiest voor een eco-gelooide, echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur van kleur is? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

Lees hier meer over WOOOL en de voordelen! Of ga naar onze Facebook of Instagram Pagina.

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!