WOOOL Schapenvachten
VOLG ONS OP INSTAGRAM
SHOP DE WOOOL COLLECTIE

Shop de mooiste schapenvachten

BEKIJK DE COLLECTIE
 

Schapenvacht Medicinaal

Schapenvacht Medicinaal

Wist jij dat echte schapenvachten van nature vuilafstotend zijn? En ze een ontzettend goede invloed kunnen hebben op mensen met astma? Het is zelfs onlangs aangetoond in een Duits onderzoek dat de kans op de vorming van Astma afneemt wanneer een baby zijn eerste 3 maanden slaapt op een dierenhuid. Microben in dierenvachten bieden de kinderen bescherming tegen de longziekte. Wellicht is het daarom dat onze schapenvacht medicinaal zo populair is voor op baby,- en kinderkamers, om bijvoorbeeld gezellig naast het bedje te leggen. Mooi om te zien, warm aan de voetjes en goed voor hun gezondheid!

 

Daarnaast kunnen de Medicinale Schapenvachten van WOOOL doorlig-klachten voorkomen. De WOOOL Schapenvacht Medicinaal komt namelijk van het Australische Merino schaap, welke licht geschoren zijn. En over het algemeen is de vacht dichtheid van de Merino vachten groter waardoor lichaamswarmte wordt vastgehouden als je er op gaat liggen. Hierdoor kunnen spierpijn en rugklachten verminderd worden waardoor deze schapenvachten dus uitermate geschikt zijn tegen doorliggen. Dus zodoende heeft deze schapenvacht een Medicinale werking.

Schapenvacht Medicinaal

Schapenvacht Medicinaal: Unieke en Origineel!

 

Het leuke aan WOOOL Schapenvachten (volgens ons!) is dat een schapenvacht een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere schapenvacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus in schapenvachten voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een witte schapenvachten, bruine schapenvachten, of ga je voor de gemêleerde kleuren. Schapenvachten zijn helemaal van nu, namelijk!

100% ECO en Natuurlijk

 

Want wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

Veilig en Betrouwbaar

 

WOOOL garandeerd een optimale shopervaring voor je waarbij je veilig kunt winkelen en kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van WOOOL. Zo zal WOOOL je gegevens vertrouwelijk behandelen en vanzelfsprekend niet delen met derden, kun je bij WOOOL veilig betalen met IDEAL en zorgt WOOOL ervoor dat je schapenvacht veilig wordt bezorgd met PostNL.

Over WOOOL Schapenvachten

 

WOOOL is dat ene schaap in de kudde dat opvalt. Wij staan voor kwaliteit, hand geselecteerd, uniek en eigenwijs. Wij zijn geen kuddedier maar doen het anders dan anderen. Hierdoor is iedere WOOOL Schapenvacht in ieder interieur een echte eye-catcher. Lees hier meer over WOOOL en de voordelen! Of ga naar onze Facebook of Instagram Pagina.

schapenvachten