Wij zijn zeer verheugd dat onze klanten WOOOL Schapenvachten beoordelen op de review-site Kiyoh met een 9.5!

Echter, wij willen onze service en producten natuurlijk blijven verbeteren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en natuurlijk prachtige schapenvachten te kunnen blijven aanbieden! Mocht je dus tips, aanbevelingen of  opmerkingen hebben horen wij dit meer dan graag!

schapenvachten
9,4 143 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 weken geleden
134 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
10

Perfecte kwaliteit !

Prachtige schapenvachten gekocht . Mooie kwaliteit , hele vriendelijke verkoper en leuke verpakking van de vachten . Kortom een prima bedrijf ! Dikke 10
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven. - oktober 5, 2021
8

heerlijk schapenvel

Gezocht naar een dik en warm schapenvel en na zoeken op internet bij Woool terechtgekomen. Goede keuze. Waarom geen 5*? Keuze zou uitgebreider kunnen zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Verstraelen - augustus 22, 2021
4

Veel losse plukken wol

Ik heb de medische vacht voor baby’s gekocht, maar mijn baby’s handen en mond zitten vol met wol pluizen.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Arnhem - augustus 22, 2021
8

correct

Een mooi schapenvacht, alles verliep prima. Enkel de levering, die heb ik in een afhaal punt moeten gaan ophalen. Hetgeen ik niet gevraagd had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lint - augustus 21, 2021
10

Goedaanbod en goede service.

Duidelijke informatie, daardoor eenvoudig te kiezen. Snelle afhandeling en goede service. Zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - augustus 17, 2021
10

Prima product!

Prima product! Snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wierden - augustus 3, 2021
10

Geweldig, wil er nog méér!

Heb er nu twee! En witte voor op de bank! Heerlijk voor de voeten en eentje voor in het bedje van mijn zoontje (kort harig). Ik sliep er zelf op tijdens mijn zwangerschap echt heel fijn!! Misschien ooit een extra grote voor mezelf!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - juli 24, 2021
9

Stipt geleverd

Makkelijke goede webshop , de ijslandse schapen vachten zijn uitstekend van kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - juli 20, 2021
10

TOP

Goede site. Snel geleverd. Prachtig vacht. Hele mooie kwaliteit. Zeer tevreden!!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - juli 20, 2021
9

Vlotte afhandeling en verzending

Schapenvacht besteld en 2 dagen later al in huis incl. waardebon van €10,= Heel netjes.!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Wolden - juli 2, 2021
9

Snelle levering en mooie producten

Prima producten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen - juli 2, 2021
10

Goed product

Het schapenvel bevalt ons zeer goed.Was op tijd geleverd.Dus tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Beule - juli 2, 2021
2

Niet tevreden

Schaapvacht was kaal aan de zijkant! Het is raar dat ze zoiets niet hadden gemerkt!!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Den Haag - januari 21, 2021
10

Hele prettige communicatie en mooie vacht

Omdat ik nul ervaring heb met vachten en er niet zomaar eentje kon/wilde/durfde te bestellen op basis van een fotootje op een website, heb ik Maikel gemaild en uitgelegd wat ik graag zou hebben. Zeer vriendelijk mailcontact en hij begreep het heel goed want de volgende dag een prachtige mooie zachte witte vacht binnengekregen. Heerlijk, ben er heel blij mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - november 6, 2020
10

Prachtige volle schapenvacht die jaren mooi blijft

Eind 2018 heb ik een schapenvacht besteld voor onze toen nog ongeboren dochter. Inmiddels fungeert hij niet meer als warm boxkleedje, maar als gezellig speelkleed. Ondanks het vele gebruik anderhalf jaar lang is de vacht is ontzettend mooi gebleven, dus ik ben er zeer tevreden over!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - juni 29, 2020
10

ZEER GOEDE ERVARING

MEDISCH VERANTWOORD.... VOOR MIJN INVALIDE ECHTGENOTE MET VEEL RUG EN NEKPIJN EEN GESCHENK UIT DE HEMEL. HARTELIJK BEDANKT. CHARLES & CHRISTEL
Zou je ons aanbevelen? Ja
- DEURNE - mei 21, 2020
10

Uitstekend

Nooit eerder heb ik een online bestelling zo snel ontvangen! Hartelijk dank. Goed informatief telefoongesprek gehad met Michael omdat ik moeite had met de keus, hij was erg vriendelijk en servicegericht. Ik heb nu een prachtige lamsvacht, precies wat ik voor ogen had. Ik ga er in de toekomst zeker nog 1 of meer bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 26, 2020
10

Mooi product

Overzichtelijke website. Product voldoet aan de foto en beschrijving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vriescheloo - april 20, 2020
10

Top

Snel en goed besteld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Odijk - april 10, 2020
8

Top

Kwalitatief product...verzendingskosten zijn wel een beetje duur
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oostende - april 10, 2020
10

Super

Het product dat we ontvingen was niet het product dat we bestelden. Na een mail van onze kant ontvingen we vrijwel onmiddelijk een mail terug met excuses en hoe te handelen om deze vergissing recht te trekken. De retour verzendkosten werden terug geboekt en het correcte product onze kant opgestuurd. We zijn blij en heel tevreden met hetgeen we nu ontvangen hebben. Maar bovenal met de reaktie van en de afhandeling door Woool. Geen gesoebat, geen discussie. Dit is veel waard en siert dit bedrijf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - april 6, 2020
10

Zeer tevreden klant

Vlotte levering van prachtproducten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - maart 31, 2020
10

Vlotte levering en alles is correct verlopen.

Vlotte levering en alles is correct verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlamertinge - maart 22, 2020
10

Geweldig

Super tevreden over de klantvriendelijkheid, service en aangekocht product!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Langemark - februari 18, 2020
10

Uitmuntend

Super service SUPER product Snelle levering Reageren snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vriezenveen - februari 13, 2020
10

We zijn superblij met dit mooie schapenvacht!

We zijn zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de vacht. Heel mooi exemplaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterbeek - februari 13, 2020
9

Fantastisch

Super kwaliteit. Snelle levering. Wordt de gehele tijd op de hoogte gehouden van de vordering. Echt een cadeautje dat je thuis krijgt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord - februari 13, 2020
10

Goede persoonlijke service

Prachtige vachten en goede kwaliteit. Fijne persoonlijke service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelharnis - februari 6, 2020
9

Snel, prima kwaliteit en vriendelijk

Snel, prima kwaliteit en vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boazum - februari 4, 2020
10

Hele mooie grijze vacht, snel geleverd

Hele mooie grijze vacht, nog mooier in het echt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brielle - januari 27, 2020
10

prima

is allemaal makkelijk en prima gegaan. duidelijke afspraken. mooie vacht. blij mee. WOOOL is een dikke aanrader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hellevoetsluis - januari 20, 2020
9

Prima kwaliteit met snelle levering

Om de kwaliteitservaring nog te benadrukken zou ik de vacht eerst in een zak verpakken voor dat het in de verzendverpakking gaat. Nu bestaat het risico van vuil worden. Zou toch jammer zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veenendaal - januari 20, 2020
10

Merci

Prachtige schapenvacht, super snel bezorgd zelfs in Frankrijk. Merci beaucoup 😊
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Frankrijk 🇫🇷 - januari 9, 2020
9

Ben zeer tevreden

Heb een IJslands schapen vacht gekocht bij jullie het was echt ook de zelfde kleur als op de foto hij rook ook heel erg lekker ben er super blij mee hij zat ook heel netjes verpakt en om het vel zat een leuk roze lint
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - januari 9, 2020
7

Prima

Mooie spullen , snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Broekhuis - januari 5, 2020
8

Goede service, mooi kwalitatief kleed

Mooie producten, veel keuze
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uitweg - januari 2, 2020
10

Héérlijke vachtjes, mooi verpakt, goede service! Blij mee!

Héérlijke vachtjes, mooi verpakt, goede service! Blij mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - december 29, 2019
9

Mooi produkt en prima service

De bezorging kwam wat later dan verwacht maar op mijn mail werd binnen 5 minuten vriendelijk en behulpzaam gereageerd. Bezorging bleek onderweg te zijn. Zeer mooie vacht en prachtige kleur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eelde-paterswolde - december 29, 2019
10

Fijn vachtje, snelle levering

Zachte schapenvacht, goed tegen doorlig plekken. Levering verliep snel en soepel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - december 23, 2019
8

Super zacht ...precies zoals op de foto...aanrader

super zacht mooie schapenvacht voor op de slaapkamer van mijn zoon. Precies zoals op de foto...een echte aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - december 23, 2019
10

Prima service. Kwaliteit zoals beloofd!

Uitermate positief
Zou je ons aanbevelen? Ja
- PAAL - december 22, 2019
9

Prachtig vachtje, net zoals verwacht! Enige kleine minpuntje is dat er haartjes uitvallen

Prachtig vachtje, net zoals verwacht! Klein minpuntje is dat er haartjes uitvallen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groot-Bijgaarden - december 18, 2019
10

Prachtige vachten zeer snel bezorgd!

Zeer tevreden! 2 prachtige vachten zeer snel na bestellen ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - december 18, 2019
10

Super mooie schapenvacht, snelle levering. Top

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NUNSPEET - december 11, 2019
10

Mooie vachten supersnel geleverd.

Ik vond de site makkelijk te bedienen en de vacht was er de volgende dag al..super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brummen - december 11, 2019
7

Goed

Een tip zou er graag een was voorschrift bij zien
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roden - november 29, 2019
10

Ons ijslands schaap hebben we Lola genoemd

Mooie kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Colijnsplaat - november 26, 2019
10

Zeer vlotte afhandeling!

Snelle levering, duidelijke communicatie en top kwaliteit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Antwerpen - november 19, 2019
10

Snelle en zeer correcte aflevering!

Zeer betrouwbaar bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - november 14, 2019
10

Fijn in gebuik

Fijn in gebruik in mijn rolstoelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - november 14, 2019
9

zeer goede afwerking van de bestelling dank u

zeer snel zeer goede behandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- LANAKEN - november 14, 2019
10

Mooie kwaliteit en supersnelle levering

Wat mij aansprak is dat de vachten in meerdere maten verkrijgbaar zijn, Vandaag besteld morgen in huis is echt waar !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - november 10, 2019
10

Goede service

Status ontvangen, maar geen pakket ontvangen. Woool gemaild, direct reactie gekregen dat ze het op gingen nemen met de pakketservice. Dag later kregen we al een bericht terug, waar het pakket geleverd was. Vriendelijke mailcommunicatie en snelle reactie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert - november 9, 2019
10

Fantastisch

Prachtig product. Ook leverung erg snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuenen - november 9, 2019
9

Super adres voor mooie schapenvachten.

Bestelling gedaan bevestigingsmail terug, snelle bezorging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuilichem - november 9, 2019
10

Alles tot in de puntjes geregeld!

Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering. Met aandacht verpakt. Super mooie vachten! Ik heb er 5 besteld en allen even mooi!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis - november 2, 2019
9

zeer tevreden

Mooie vachten, snelle levering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Gillis - november 1, 2019
10

Snelle service en prachtige kwaliteit

Zie hierboven 😉
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - oktober 31, 2019
10

Goed verzorgd

Is een mooi zachte schapenvacht. Hoop debat onze kleinzoon straks heerlijk op zal slapen 😊😊
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - oktober 28, 2019
10

Zeer tevreden

Prachtige medicinale schapenvacht. Bestellen ging vlot en makkelijk. Super tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - oktober 15, 2019
10

Prachtig schapenvacht

Topservice en de schapenvacht zelf is heel mooi en natuurlijk. Een blikvanger in onze zetel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hasselt - oktober 13, 2019
9

Prachtig uniek product

Mooie egale kleurvaste vacht wel een tikkeltje prijzig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - oktober 10, 2019
10

kwaliteitsvol en snelle levering!

kwaliteitsvol en precies zoals op de foto! passen ideaal in mijn rotanstoelen. Levering op tijd in België zoals omschreven binnen de 2 dagen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poperinge (België) - oktober 8, 2019
8

Goede kwaliteit en prima levering

Ik ben heel blij met de twee prachtige schapenvachten voor de honden, die ik heb gekocht. Ik ga nog een derde vacht bestellen, dat zegt genoeg. De levering kwam een dag later, maar ik ben uitermate tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Warnsveld - oktober 3, 2019
10

Mooi schapenvacht en snelle levering

Geweldig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Katwijk aan zee - oktober 2, 2019
9

Mooie vacht en snel geleverd

Erg tevreden, vacht is mooi en eco. Snelle levering , top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - september 22, 2019
10

Top service!

Heel goed geholpen bij het uitzoeken van twee vachten voor onze honden. De vachten zijn mooi, dik en zacht. Ze staan prachtig in ons interieur en onze honden liggen er graag op!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maren Kessel - september 21, 2019
9

Mooie vacht, precies als op de foto

Lekker zacht en prachtige kleur
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Renkum - september 10, 2019
10

Heel goed

Prima het ziet er zo mooi uit de kleur precies goed zo blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wezep - september 10, 2019
8

een prachtige zachte vacht

mooie kleur, fijne kwaliteit. snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - september 3, 2019
8

Prima

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- L - augustus 30, 2019
10

Mooie producten en snelle levering.

Prachtige schapenvacht besteld, is in het echt net zo mooi als op de foto's! Zeer blij mee ! Staat super op ons houten tuinset. Overzichtelijke site en snelle levering! Top !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Holtum - augustus 29, 2019
9

Snelle levering en goede kwaliteit

Gekocht voor kanker patiënt met doorligwonden. Is zeer comfortabel en voldoet aan de eisen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Turnhout - juli 28, 2019
10

Geweldige vacht, perfecte service

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Product voldoet aan verwachting en wordt snel geleverd. Kortom zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boekel - juli 25, 2019
10

Voldeed precies aan de verwachting van de foto's op de site

2 schapenvachten gekocht, maar ik twijfelde tussen tussen een aantal: veel keus. Dan toch maar een mailtje met de vragen welke het best bij elkaar passen. Kreeg snel en goede antwoorden op mijn vragen : TOP, keuze was daarna snel gemaakt. Levering ging ook supersnel en ben heeeeeel tevreden over mijn schapenvachten. Alleen nu is het boven de 30 graden buiten en liggen ze in de kast, maar kan niet wachten tot het wat kouder weer wordt en dat lekker buiten op de veranda.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwkoop - juli 24, 2019
10

perfect product, perfecte levering, perfecte communicatie

Geen enkele verbetering te bedenken...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gent - juli 23, 2019
10

Goede service, snelle reactie op vraag en mooi schapenvacht

Zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Badhoevedorp - juli 23, 2019
10

Primabella

Mooi schapenvacht, mooie kleur, mooie kwaliteit en snelle levering, helemaal goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Onbekend - juli 15, 2019
10

Prachtige schapenvacht ontvangen

Vacht voldoet volledig aan de verwachting.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maassluis - juli 15, 2019
10

zeer content

vlotte verzending
Zou je ons aanbevelen? Ja
- vlassak - juli 1, 2019
8

Prima, snelle levering

Duidelijke winkel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlemmermeer - juni 6, 2019
10

Mooi product en snel verzonden!

Mooi product en snel verzonden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - mei 31, 2019
10

Goed

Snelle levering en product bevalt uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - mei 26, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDuidelijke website, product geleverd zoals op de foto. Goede kwaliteit.VerbeterpuntenNog snellere service (volgende dag bezorgd is bij de meeste websites de standaard).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- april 27, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDuidelijke site, snelle levering en erg mooie vachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- april 13, 2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenMooie kwaliteit, snelle leveringVerbeterpuntenHet pakket laten bezorgen bij een afhaalpunt. Die mogelijkheid heb ik in ieder geval niet gezien.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winterswijk - april 1, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede snelle leveringVerbeterpuntenGeen idee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maart 29, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSuper mooie vacht besteld en gekregen.VerbeterpuntenBanaan voor schaal is altijd handig voor mensen zoals ik die niks van afmetingen snappen Natuurlijk kan ik ook gewoon een keer afmetingen proberen te begrijpen 😛
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maart 28, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle levering. Ben blij mer de schapenvacht, scheelt met zitten, de kat vindt hem ook heerlijk!VerbeterpuntenGeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - maart 24, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- maart 20, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenZeer flexibel ingesteld bedrijf. Ten eerste was de bestelling snel binnen en moest ook nog geruild worden. ( gegeven als cadeau maar vond een andere vacht net iets mooier) Dit was ook snel geregeld.Verbeterpuntengeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leerdam - maart 20, 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle levering, met zorg en aandacht verpakt, was een kadootje om te ontvangen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - maart 17, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- maart 5, 2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenMooie schapenvacht en vlotte levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maart 3, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle aanvullende informatie en levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - maart 1, 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- februari 25, 2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- februari 24, 2019
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenSnel bezorgd, mooi vachtVerbeterpuntenJammer, met 10% korting op de volgende vacht ,was erg klein stuk!!!!?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Krimpen aan den IJssel - februari 24, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDe twee bestelde vachten werden supersnel geleverd. Wat een prachtige kwaliteit. Daar kan een foto geen recht aan doen. Telefonisch ben ik ook goed geholpen.VerbeterpuntenTelefoonnummer op de website vermelden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bommel - februari 16, 2019
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspuntensnelle levering en goede serviceVerbeterpuntenjammer dat het product erg tegen valt. medische schapenvacht geeft toch pijn/drukklachten. Daar het al gebruikt is, stuur ik het niet terug.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- februari 13, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenAlles Gijs heel snel en de vachten zijn echt helemaal naar wens. We hebbe 1 terug gestuurd die we helaas niet konden gebruiken maar ook deze dienst was geweldig!VerbeterpuntenHelemaal tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wolvega - februari 9, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenZeer mooi en zacht schapevel. Ruikt totaal niet naar de schapenstal. Past perfect onder mijn salontafel. Supersnelle levering. Ik beveel WOOOL aanVerbeterpuntenNiks
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kalken - februari 9, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten100% goed service, super kwaliteit schapen vacht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- januari 24, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle service, goede kwaliteitVerbeterpuntengeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- januari 21, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSchitterende vacht en met veel zorg zelfs verpakt. Ik ga zo nog een vacht bestellen dus dat zegt genoeg.VerbeterpuntenGeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - januari 10, 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- januari 8, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel gekomen en ze zijn prachtig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - december 27, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - december 14, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenEen prachtige schapenvacht! Snelle levering. Ik had wat vragen via de mail en kreeg heel snel antwoord terug, heel fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - december 8, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMooi artikel, goede service ook na 18 uur !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - december 7, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenBij vragen een uitgebreide en positieve reactie op de mail! Denken goed mee! Heel blij met onze schapenvacht!VerbeterpuntenGeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- december 7, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenMooie producten, je krijgt wat je ziet/ besteld. Vachtje ziet er erg mooi uit!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- december 3, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenReageren snel op vragen via de mail ook buiten kantooruren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heemstede - november 11, 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunteneen goed product tegen een schappelijke prijsVerbeterpuntenDe levertijd van het geleverde product was onnodig lang!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoek - november 11, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle service en goed bereikbaar, ook s avonds. Prachtvacht! Heel blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bussum - november 8, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDuidelijke omschrijving, snelle levering en WOW! Wat een prachtig schapenvachtje
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - november 7, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenZeer mooie producten en super klantvriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - november 6, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSuper vachtje! Lekker warm ziet er mooi uit en ben er erg blij mee!VerbeterpuntenNee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- november 2, 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSchapenvacht in ordeVerbeterpuntenLiefst een belletje als de courier voor u deur staat....en ook geen vermelding gehad dat het ging geleverd worden alsnog geen kaartje in de brievenbus dat het pakketje bij de buren is....
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Onkerzele - oktober 31, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenMooie producten, snelle serviceVerbeterpuntennvt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- oktober 31, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenWaren op zoek naar een mooie schapenvacht. Zagen op Woool een prachtige vacht in de kleuren grijs/taupe. Deze besteld en volgende dag keurig bezorgd. Vacht over onze bank gedrapeerd en is een echte blikvanger. Vacht ruikt ook lekker naar een zeepluchtje en heeft een mooie lederen tag. Je betaald wat meer maar dan heb je wel een exclusieve vacht van topkwaliteit.VerbeterpuntenHelemaal niets.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - oktober 20, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - oktober 19, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- oktober 9, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenAllesVerbeterpuntenGeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BEVERWIJK - oktober 3, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle bezorging. Vraag per mail werd snel en vriendelijk beantwoord. Prachtige schapenvacht.VerbeterpuntenGeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- oktober 1, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMooie vachten! Snelle en duidelijke communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel en Rodenrijs - september 27, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenKlantgerichte en snelle service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BREDA - september 24, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle levering, wat je ziet, is wat je krijgt!! Zeer mooie schapenvacht, heel blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- september 11, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle levering! Mooie kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mechelen - juli 10, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDat wat je ziet op de afbeelding, krijg je ook. Snelle levering. Top!Verbeterpuntengeen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sneek - mei 23, 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle levering Mooie kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dinteloord - mei 18, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede service. Eerst een schapenvacht besteld die toch wat kleiner oogde dan vooraf verwacht, terwijl afmetingen kloppen. Had deze al teruggestuurd, nadat ik op de site geen xl kon vinden die pasten bij de gewenste kleurcombi. Kreeg ik later die dag een telefoontje, hadden ze nog wat mooie schapenvachten ingekocht, waaronder een xl. Super blij mee. Mooie dikke vacht, krijg veel complimenten. Staat schitterend in mijn stoel. Bedankt voor het meedenken.VerbeterpuntenGeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Druten - april 25, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMooie schapenvachten en prima service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- april 21, 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenDuidelijke website, snelle levering en reactie op vragen.VerbeterpuntenLeuk briefje, kaartje bij de levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- april 9, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenOp zondag vraag gesteld en binnen het uur een reactie. Uiteindelijk prachtige vacht gekocht en exemplaar ontvangen zoals afgebeeld op website.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - april 2, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - maart 28, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMooie producten van hoge kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - maart 15, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- maart 8, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel geleverd en mooi schapenvacht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijk bij Duurstede - maart 8, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenMooie vachten, prettig contact, snelle reactie op vragen, snelle verzendingVerbeterpuntengeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - maart 5, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenGoede website, orderproves uitstekend, snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergharen - februari 23, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle levering en uitstekende service. Top!VerbeterpuntenNiets op te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- februari 20, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle levering en prachtige schapenvacht! Niets op aan te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - februari 15, 2018
143 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Bekijk hier meer reviews op Kiyoh: