SHOP DE SCHAPENVACHT WIT VAN WOOOL

WOOOL Lamsvacht – Wit

59.00
Wow! Wat een schitterende, unieke lamsvacht wit van WOOOL! Deze heerlijk zachte lamsvacht is geschikt voor ieder interieur en is voorzien van een bruin lederen WOOOL tag met brandmerk. Deze lamsvacht is puur natuur, 100% echt wol, ecologisch gelooid en hebben door de ECO wassing een heerlijk ‘zepige’ geur. Daarnaast een fantastische eye-cather voor in je interieur!

WOOOL Schapenvacht – Wit (XL)

89.00
Dit is een super grote witte schapenvacht XL (110-120cm!) voorzien van een bruin lederen WOOOL tag met brandmerk. Leuk voor over de bank of op de vloer. Stoer en stijlvol gaan hand in zowel de woonkamer als in de slaapkamer. De schapenvacht is als vloerkleed te gebruiken maar kan ook gebruikt worden ter decoratie op een bank of op een leunstoel.

WOOOL Schapenvacht – IJslands Wit (XL)

89.00
Dit is een stoere, langharige, Schapenvacht IJslands Wit XL (110-120cm!)van WOOOL. De IJslander Schapen uit IJsland zijn over het algemeen langharig waardoor het schapenras goed bestemd is tegen de kou. Stoer en stijlvol gaan hand in zowel de woonkamer als in de slaapkamer. De schapenvacht IJslands Wit is als vloerkleed te gebruiken maar kan ook gebruikt worden ter decoratie op een bank of op een leunstoel. Bovendien is deze Schapenvacht is voorzien van een bruin lederen WOOOL tag met brandmerk.

WOOOL Schapenvacht – IJslands Wit Zwart Gevlekt (L)

79.00
Prachtige langharige (9cm) IJslandse schapenvacht van WOOOL! Deze unieke schapenvacht L (100-110cm) is schitterend gevlekt (Wit, Zwart) en is voorzien van een bruin lederen WOOOL tag met brandmerk. Leuk voor over de bank of op de vloer. Stoer en stijlvol gaan hand in zowel de woonkamer als in de slaapkamer. De schapenvacht is als vloerkleed te gebruiken maar kan ook gebruikt worden ter decoratie op een bank of op een leunstoel.

WOOOL Schapenvacht – IJslands Wit Zwart Gevlekt (XL)

89.00
Prachtige langharige (9cm) IJslandse schapenvacht van WOOOL! Deze unieke schapenvacht XL (110-120cm) is schitterend gevlekt (Wit, Zwart) en is voorzien van een bruin lederen WOOOL tag met brandmerk. Leuk voor over de bank of op de vloer. Stoer en stijlvol gaan hand in zowel de woonkamer als in de slaapkamer. De schapenvacht is als vloerkleed te gebruiken maar kan ook gebruikt worden ter decoratie op een bank of op een leunstoel.

WOOOL Schapenvacht – IJslands Wit (XXL)

99.00
Dit is een stoere, langharige, Schapenvacht IJslands Wit XXL (120-130cm!)van WOOOL. De IJslander Schapen uit IJsland zijn over het algemeen langharig waardoor het schapenras goed bestemd is tegen de kou. Stoer en stijlvol gaan hand in zowel de woonkamer als in de slaapkamer. De schapenvacht IJslands Wit is als vloerkleed te gebruiken maar kan ook gebruikt worden ter decoratie op een bank of op een leunstoel. Bovendien is deze Schapenvacht is voorzien van een bruin lederen WOOOL tag met brandmerk.

EEN WIT SCHAPENVACHT KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

De klassieke Witte Schapenvacht van WOOOL misstaat in geen enkel interieur en hiermee kun je dan ook meerdere kanten op! In deze categorie hebben we ten eerste de ‘klassieke’ Schapenvacht Wit, welke over het algemeen meer ‘wol-wit’ of ‘naturel-wit’ is, dan echt spier-wit.

In deze categorie heb je de keuze om voor een wat kleinere witte lamsvacht te gaan, welke over het algemeen nog iets zachter is, maar bieden we ook XXL vachten aan die langer zijn dan 130cm! Deze kunnen mooi over de bank worden gedrapeerd, of over een stoel!

schapenvacht witDaarnaast hebben we natuurlijk ook de IJslandse Schapenvacht Wit, mocht je echt voor puur-wit of spier-wit willen gaan. Deze passen over het algemeen het beste in een interieur met een Scandinavische look maar kunnen ook prima gebruikt worden in een industrieel interieur.

Witte Schapenvacht Kopen? – Een Klassieker..

Je komt ze veel tegen, witte schapenvachten. En dat is niet voor niets. Witte Schapenvachten kun je namelijk in veel verschillende stijlen en interieurs als perfecte Eye-catcher gebruiken. Neem maar eens een kijkje in ons Lookbook, of op onze Facebook of Instagram Pagina. Hier zie je verschillende voorbeelden hoe de schapenvacht wit van WOOOL gebruik kan worden. In een Scandinavisch interieur of in een klassiek interieur. Over de bank, op bed of op een dekenkist. De veelzijdigheid maakt dit dus een van de populairste schapenvachten.

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!