SCHAPENVACHT BABY KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

Lekker Zacht, Comfortabel, Veilig en…Verkleint de kans op Astma!

Schapenvacht MedicinaalBen je op zoek naar een schapenvacht voor je baby? Ga dan voor de WOOOL Schapenvacht Baby! Want wist jij dat echte schapenvachten van nature vuil-afstotend zijn? En ze een ontzettend goede invloed kunnen hebben op mensen met astma? Het is zelfs onlangs aangetoond in een Duits onderzoek dat de kans op de vorming van Astma afneemt wanneer een baby zijn eerste 3 maanden slaapt op een dierenhuid. Microben in dierenvachten bieden de kinderen bescherming tegen de longziekte.

Wellicht is het daarom dat wij veel schapenvachten verkopen voor op baby,- en kinderkamers, om bijvoorbeeld gezellig naast het bedje te leggen. Mooi om te zien, warm aan de voetjes en goed voor hun gezondheid!

Medicinale Schapenvacht… Uitermate geschikt voor je Baby!

Schapenvacht BabyDe schapenvachten die veelal gebruikt worden als Medicinale Schapenvachten komen van het Australische Merino schaap. Deze worden over het algemeen kort geschoren zodat dit veilig is voor de baby om op te liggen. Daarnaast wordt de dichtheid van de vacht wel behouden. Vaak komt de vacht van een lam. Dit is nog zachter dan de wol van een volwassen schaap. Wol heeft de natuurlijk eigenschap om vocht af te drijven wat ervoor zorgt dat de vacht en de baby droog blijven.

Goed voor de gezondheid

Bovendien is onlangs aangetoond in een Duits onderzoek (europeanlung.org) dat de kans op de vorming van Astma afneemt wanneer een baby zijn eerste 3 maanden slaapt op een dierenhuid. Microben in dierenvachten bieden de kinderen bescherming tegen de longziekte. Wellicht is het daarom dat wij veel schapenvachten verkopen voor op baby,- en kinderkamers, om bijvoorbeeld gezellig naast het bedje te leggen. Mooi om te zien, warm aan de voetjes en goed voor hun gezondheid!

Lamsvachtjes, Heerlijk Zacht…

Naast de medicinale schapenvachten heeft WOOOL ook heerlijk zachte lamsvachten. De lamsvachten hebben extra zachte wol waardoor het heerlijk is voor je baby om op te liggen. Je kunt deze natuurlijk perfect gebruiken voor in een wieg, op een stoeltje of voor op de grond. WOOOL heeft zowel een wit lamsvachtje als een bruine. Prima voor je baby!

Een WOOOL Schapenvacht voor je Baby is 100% ECO en Natuurlijk!

Want wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen. Wil je meer weten over WOOOL en de voordelen? Check dan ook eens onze Facebook of Instagram pagina’s voor meer inspiratie.

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!