LAMSVACHT KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

Witte of Bruine Lamsvacht voor je Baby?

Ben je op zoek naar een heerlijk zacht Lamsvacht? WOOOL heeft zowel witte als een bruine lamsvachten in de collectie. Onze lamsvachten zijn  heerlijk zacht, staan mooi in ieder interieur en zijn bovendien uitermate geschikt voor je baby!

Dus of je deze nu over de bank drapeert, over de stoel, als kleedje gebruikt op de badkamer of naast bed. Je zult er geen spijt van hebben! De schapen en lammetjes waar WOOOL zijn vachten haalt zijn overigens niet gestorven voor de vacht, maar hebben bij particuliere boeren een fijn leven gehad!

Lamsvacht: Uitermate geschikt voor je baby!

Een lamsvachtje heeft een bijzonder rustgevende uitwerking op kinderen en baby’s. Daarom is een lamsvel ook een absolute must voor iedere baby. Wat ons betreft mag een schapenvachtje dan ook niet op je babyuitzetlijst ontbreken. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken in de maxi-coli, in de kinderwagen of in het autostoeltje. Daarnaast zijn deze natuurlijk ook ideaal voor in bedje, op de stoel op de kinderkamer of als speelkleedje. Deze heerlijk zachte lamsvachten zijn dus een fantastische aanrader waar je baby of kind veel plezier aan zal beleven!

Lamsvacht Wit of Bruin: Uniek en Origineel..

LamsvachtHet leuke aan WOOOL Schapenvachten (volgens ons!) is dat een schapenvacht een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere schapenvacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus, zit er een mooie lederen WOOOL tag aan en streeft WOOOL altijd voor de allerhoogste kwaliteit! Ga je voor de lamsvacht wit of wellicht een lamsvacht bruin? Schapenvachten zijn helemaal van nu!

Lees hier meer over WOOOL en de voordelen! Of ga naar onze Facebook of Instagram Pagina.

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!