Retourneren en Ruilen

RETOURNEREN EN RUILEN

Mag ik mijn artikelen retourneren?

 

Ja, dat mag! De retourvoorwaarden vind je hieronder. Waar het op neerkomt, is dat je rustig over je aankoop mag nadenken. Als je toch niet helemaal tevreden bent met de schapenvacht, mag je het naar WOOOL terugsturen binnen de zichttermijn van 30 dagen.

 

 

Retourvoorwaarden

 

1. WOOOL heeft eenΒ ‘30 dagen niet-goed geld-terug garantie‘. Mocht je dus niet helemaal tevreden zijn met de schapenvacht, kun je deze retourneren naar WOOOL.

2. De 30 dagen gaan in op de dag dat je het artikel ontvangt.

3. De schapenvacht dient in de originele verpakking te worden teruggestuurd. In de verzendzak zit namelijk een 2e plakstrip waarmee je de zak weer kunt dichtplakken. Handig dus!

4. De schapenvacht mag geen schade hebben opgelopen of vies zijn geworden. Het dient exact zo teruggestuurd te worden als ontvangen.

 

 

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

 

WOOOL streeft ernaar eventuele retouren zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Mocht je een artikel willen retourneren willen we wel graag een seintje van tevoren zodat we voor een snelle afwikkeling mbt terugbetalen kunnen zorgen. Mocht je de schapenvacht willen ruilen, kun je dat ook aangeven.

 

1. Stuur een e-mail naar info@woool.nl met hierin vermeld je ordernummer, de reden van retour en of je het artikel wilt ruilen liever gecrediteerd wilt hebben.

2. Verpak de schapenvacht in de originele verzendzak. Aan de binnenkant zie je een 2e plakstrip die je kunt gebruiken om de zak dicht te maken.

3. De achterkant van de pakbon kun je eventueel gebruiken om het retouradres (zie hieronder) te vermelden.

4. Tip: Bewaar het verzendbewijs met de Track&Trace code, zodat je weet of het artikel reeds ontvangen is.

 

 

Wat is het retouradres?

 

WOOOL

Amerikalaan 54

5691KE Son en Breugel

 

 

Moet ik betalen bij het retourneren?

 

Mocht je gebruik willen maken van de Β ‘ 30 dagen niet-goed geld-terug’ -garantie van WOOOL dan zal de klant zelf zorgdragen voor de retourkosten. Mocht je de schapenvacht liever zelf willen komen afgeven is dit natuurlijk ook geen probleem!Β Mocht de schapenvacht zijn beschadigd, dan neemt WOOOL de retourkosten voor haar rekening.

 

 

Hoe snel wordt ik terugbetaald na retourneren?

 

WOOOL streeft ernaar de eventuele retouren die we ontvangen zo snel mogelijk af te handelen. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat wij, zodra de retour is ontvangen, binnen 2 werkdagen het geld terugstorten op je rekening. Afhankelijk van de bank kan hier wellicht nog een extra dag bij komen voordat het geld op je rekening zichtbaar is!

 

 

Meer weten over:

 

Bestellen>>

Garantie>>

Betalen>>

Contact>>

schapenvachten

HET VERHAAL ACHTER WOOOL

Leer ons kennen!

OVER WOOOL
SCHAPENVACHT KOPEN