WOOOL Schapenvachten

Dierenvellen voor ieder interieur

Een schapenvacht staat mooi in ieder interieur. Gooi bijvoorbeeld een schapenvacht over een rotan bankje voor een Scandinavische uitstraling of leg meerdere schapenvachtjes op de grond voor een warme toevoeging aan het interieur. Geniet van zomerse avonden in de tuin op het terras met een schapenvacht op je stoel of versier de baby- of kinderkamer met een zachte schapenvacht.

Warme uitstraling schapenvachten voor in je interieur

 

Een schapenvacht zit niet alleen comfortabel en lekker zacht, maar is ook een echte sfeermaker in huis. Zowel in de zomer als in de winter voegt een schapenvacht veel toe aan jouw interieur. Een schapenvacht op een stoel of bank is dan ook een echte eyecatcher! Schapenwol is een 100% natuurlijk materiaal, waardoor de vacht de omgevingstemperatuur uitstekend reguleert. Dit wil zeggen dat wol in de winter warm houdt, terwijl het in de zomer juist verkoelende eigenschappen heeft. Je kunt de schapenvachten dan ook het hele jaar door gebruiken. Creëer een gezellig loungeplekje op je terras of leg de schapenvacht op de grond voor instant meer sfeer in huis. Schapenwol is een brandwerend materiaal. Je kunt dit dus met een gerust hart buiten gebruiken, ook als je naast een vuurkorf of BBQ zit.

Verschillende kleuren schapenvacht

 

Wanneer je een schapenvacht wilt kopen valt al snel op dat je de keuze hebt uit een groot aantal soorten en kleuren. Zo zijn er vachten van verschillende soorten schapen, van een gewone schapenvacht tot Texelse vachten of IJslandse gekrulde vachten. De vachten zijn verkrijgbaar in hun natuurlijke kleuren, zoals wit, bruin en zwart. Wil jij een gekleurde schapenvacht kopen? Kies dan voor een vrolijk roze, blauw of mint exemplaar. Jouw schapenvacht is volledig geurloos, 100% natuurlijk en gelooid op traditionele wijze met de invloed van nieuwe innovatieve technieken. De schapenvacht komt prachtig tot zijn recht in een Scandinavisch interieur, een landelijk interieur en een industrieel interieur.

Uniek natuurproduct

 

Jouw schapenvacht is natuurlijk, 100% echt en ecologisch gelooid. Doordat je een natuurproduct in huis haalt, is de kleursamenstelling van iedere schapenvacht uniek. Geen enkele schapenvacht is hetzelfde. Wat je wel zeker weet, is dat de vachten heerlijk zacht aanvoelen. Je kunt je schapenvacht verzorgen met een speciale borstel. Zo zorg je ervoor dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw schapenvacht. De vachten zijn een restproduct van de vleesindustrie. Er worden dus geen schapen geslacht om de vacht. Het is gigantisch zonde om de mooie vachten te vernietigen. Door een schapenvacht te gebruiken in jouw interieur geef je deze een tweede leven. Het is dus een duurzame keus om een schapenvacht aan te schaffen.