WOOOL Schapenvachten

Een WOOOL Schapenvacht kopen en de voordelen

Een schapenvacht kopen om je interieur extra warmte en sfeer te geven is de laatste tijd ontzettend populair geworden. Enerzijds haal je met een schapenvacht natuurlijk de ‘natuur’ in huis en daarmee ook warmte en sfeer. Anderzijds heeft een schapenvacht, zoals een IJslandse of Medicinale schapenvacht verschillende voordelen. WOOOL zet de voordelen van het kopen van een vacht op een rijtje!

Een WOOOL schapenvacht kopen: de voordelen

In eerste plaats worden vachten vaak gebruikt ter decoratie van je woning, kantoor, wachtruimte of terras. Door het gebruiken van een 100% natuurlijk en echte schapenvel ziet dit er lekker warm en zeer sfeervol uit. Wil je sfeer in huis creëren, dan is een schapenvacht kopen een prima manier om dit te bereiken. De vachten zijn zeer geschikt om op de bank te leggen, op een stoel of fauteuil, maar natuurlijk ook als vloerkleed. Bij de haard bijvoorbeeld. Gezellig!  Ook in de slaapkamer of hal van je woning komt een vacht van schapenwol prachtig uit de verf. Overal in je woning of kantoor kun je met vachten van schapenwol dan ook prachtige schapenvacht-spots creëren! Bekijk nu ons aanbod decoratieve vachten, zoals stijlvolle IJsland-vachten en Witte vachten. Een schapenvacht kopen is overigens niet dieronvriendelijk is, want het gaat om een restproduct uit de voeding-industrie. Schapen worden dus niet voor hun vacht geslacht!

 

Wat is de functie van medicinale schapenvachten?

Naast de vachten die puur ter decoratie worden gebruikt voor je interieur, heeft WOOOL ook functionele vachten. Hiervoor is de Medicinale schapenvacht uitermate geschikt. Deze merino-vachten komen, zoals de naam al zegt van het Merino schaap. En door de grote vacht-dichtheid geven deze vachten extra comfort en warmte. Daarom worden ze vaak gebruikt door mensen die bedlegerig zijn, of last hebben van rugklachten. Ook voor baby’s zijn deze, doordat ze kort geschoren zijn, uitermate geschikt. Bezoek onze shop of ga naar schapenvacht shop en zoek een mooie vacht uit tegen een prima prijs!