WOOOL Schapenvachten

Doorliggen Schapenvacht; Helpt bij klachten!

Doorliggen schapenvacht

WOOOL heeft enkele schapenvachten in het assortiment die medische voordelen bieden. Deze medicinale schapenvachten winnen echter niet alleen aan populariteit onder mensen die aan een lichamelijke ziekte lijden. Ook gezonde mensen gebruiken deze steeds meer; voor comfort & gemak.

De naam doet vermoeden dat ze alleen voor medische doeleinden te gebruiken zijn. Maar ook als je geen pijn of blessures hebt, kunnen deze vachten in jouw voordeel werken!

Je bent misschien gezond. Maar zonder het te weten, bieden deze medicinale schapenvachten verschillende gezondheidsvoordelen. Op de lange termijn kunnen deze bijdragen aan het voorkomen van ziekten of aandoeningen.

1. Doorliggen Schapenvacht: Helpt bij doorligklachten

Doodat de schapenvachten kort geschoren zijn helpt dit bij het comfort wanneer je er op gaat liggen. Het houdt de spieren warm. Tevens lig je stevig op de vacht, biedt het gemak en is het lekker zacht. Dit helpt de klachten te verminderen en vandaar dat deze schapenvacht aan haar naam komt.

2. Regulatie van de lichaamstemperatuur

Medische schapenvachten bevatten componenten en elementen die de temperatuur van nature regelen. Hieruit volgt dat ze comfortabel te gebruiken zijn tijdens zowel de warmste als de koudste dagen. Deze schapenvachten passen zich dus praktisch aan je comfort aan. Door deze regulering van je lichaamstemperatuur, resulteert dit vervolgens in een verbetering van de bloedcirculatie.

Schapenvacht Medicinaal

3. Doorliggen Schapenvacht; Preventie bij Doorligwonden

Een van de beste gezondheidsvoordelen van deze vachtjes is het voorkomen van doorligwonden. Doordat deze het vocht laat afvloeien en de warmte vasthoud is dit zeer goed voor je huid. Het is vooral gunstig voor mensen van wie de bewegingen erg beperkt zijn. Bijvoorbeeld vanwege een blessure, ziekte, aangeboren handicap, ouderdom en permanent geval of verlammingsaandoening.

4. Een medisch schapenvacht houdt zichzelf schoon

Een schapenvacht heeft eigenschappen die schadelijke bacteriën afstoten. Het heeft een intrinsieke weerstand tegen deze ongewenste deeltjes en objecten. Een schapenvacht is geen plaats waar insecten of bacteriën zich voortplanten. Daarom zijn medische schapenvachten praktisch zelfvoorzienend. Dit omvat hun onderhoud en hun eigen schone staat, aangezien de gebruikers profiteren van deze natuurlijke eigenschappen!

Ben je overtuigd? En wil je een ‘doorliggen schapenvacht’ oftewel een medicinale schapenvacht ?

 

Bij ons shop je al vanaf €49,- en profiteer je regelmatig van aanbiedingen en korting!

Tevens bij WOOOL:

-Betrouwbaar Shoppen

-Voordelig en Snelle Levering

-Veilig Betalen

-30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

-Alleen de Beste Kwaliteit!

 

Ga snel naar onze Shop!

With love, WOOOL