WOOOL Schapenvachten

Koop geen imitatie schapenvacht, maar ga voor een echte

Schapenvacht Echt

Kom jij ze ook overal tegen? Die prachtige schapenvachten. Bij vrienden of bij je familie in het interieur, op het terras of in een restaurant? Schapenvacht zijn helemaal hip! En dat is niet voor niets. Schapenvachten kunnen namelijk erg veel voordelen bieden. Door haar natuurlijke eigenschappen. Maar dan praten we wel over 100% echte, natuurlijke schapenvachten, en niet over een imitatie schapenvacht!

Waarom geen imitatie schapenvacht kopen?

Ben je er uit en wil je graag een schapenvacht gaan bestellen? Bestel dan geen imitatie schapenvacht. Deze nep schapenvachten die je vaak tegenkomt bij bouwmarkten zoals IKEA en Karwei zijn namelijk in een fabriek geproduceerd zodat ze lijken op echte schapenvachten maar niet de voordelen hebben van echte schapenvachten.

Een 100% echt schapenvacht, zoals je die bij WOOOL tegenkomt, komt rechtstreeks van de schapen. Daarna worden deze in een looierij op ambachtelijke wijze en ecologisch gelooid. Hierbij worden de natuurlijke eigenschappen dus behouden. De 100% echte wol, die warmte geeft als het koud is. Maar ook de zachtheid van een vacht. Bovendien gaan deze schapenvachten, mits goed onderhouden, wel zo’n 80 jaar mee.

Een Imitatie Schapenvacht mist de voordelen van een Echt Schapenvacht

Nep schapenvacht hebben deze voordelen niet. Ze zijn misschien goedkoop om aan te schaffen. Maar worden in de fabriek gemaakt en de ‘wol’ wordt door machines op een achterkant van katoen gestikt. Ze gaan zeker niet zo lang mee als echte schapenvachten. Bovendien voelen ze dun en nep aan, ruiken ze niet lekker en zijn ze niet echt zacht. Zonde van je geld dus! Denk verstandig na voordat je dus besluit een schapenvacht te kopen. Voor een paar tientjes meer heb je een natuurlijke schapenvacht, waarvan je veel langer kunt genieten!

Imitatie Schapenvacht

Het verschil tussen een nep schapenvacht en een echt schapenvacht

Schapenvacht Echt1.De wol is veel zachter en dikker

2.De onderkant van de schapenvacht (huid) is echt leer (in plaats van synthetisch materiaal)

3.De vormen zijn natuurlijk (en niet te perfect symmetrisch zijn)

4.De schapenvachten zijn zwaarder

5.De vachten voelen voelen warmer aan

6.Je zou het niet verwachten maar echte schapenvachten hebben een fijne geur: een combinatie van natuurlijk wol en een beetje ‘zepig’ door de ECO-wassing

Als je er dus uit bent en je wilt een schapenvacht kopen, raden wij aan om voor een 100% echte natuurlijke te gaan! Deze zijn wellicht iets duurder maar uiteindelijk is dit veel betere kwaliteit! Daarnaast zijn ze veel mooier en gaan ze veel langer mee!

Ben je overtuigd? En wil je een echte schapenvacht in plaats van een imitatie schapenvacht? Kijk dan snel in onze shop voor een echte WOOOL Schapenvacht!

Bij ons shop je al vanaf €49,- en profiteer je regelmatig van aanbiedingen en korting!

 

Tevens bij WOOOL:

-Betrouwbaar Shoppen

-Voordelig en Snelle Levering

-Veilig Betalen

-30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

-Alleen de Beste Kwaliteit!

 

Ga snel naar onze Shop!

With love, WOOOL