WOOOL Schapenvachten

Multi-Color Schapenvachten; Uniek en Origineel!

Multi-Color Schapenvachten

Schapen en daarmee ook schapenvachten komen in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo kent iedereen natuurlijk de klassieke witte of bruine schapenvachten maar ook de ijslandse schapenvachten die opvallen doordat ze langharig zijn. Maar de schapenvachten die minder vaak voorkomen, maar verreweg het mooist zijn, de Multi-Color Schapenvachten. Schapenvachten met een prachtig gemêleerd kleurenpatroon!

 

Prima voor in een Nordic of Scandinavisch interieur

De Multi-Color schapenvachten zijn ten eerste als decoratie item natuurlijk zeer geschikt. Door de uiteenlopende kleuren en patronen kun je zelf een schapenvacht uitkiezen die qua kleur en patroon dan ook het best bij je interieur past.

 

Heb je bijvoorbeeld een licht interieur of een Scandinavische (ook wel Nordic genoemd) inrichting, dan kun je wellicht het beste kiezen voor wat lichtere schapenvachten. Een schapenvacht met crème, grijs en wit bijvoorbeeld. Deze geven een bepaalde warmte en knusheid mee maar behouden wel de Nordic Look in je woonkamer.

Special

 

Maar ook voor in een stoer of landelijk interieur..

De Multi-Color schapenvachten komen natuurlijk ook in wat donkerdere kleuren zodat deze ook geschikt zijn als je een interieur hebt ingericht met veel bruin en grijs tinten. Ga dan voor onze donker gemêleerde schapenvachten, een prachtige mix van Bruin, Grijs en Crème!

 

Ook als je een stoer en hip interieur hebt, of meer voor een landelijke look wilt gaan kun je voor deze vachten kiezen. Lekker in de winter bij de open haard of op de bank. De Multi-Color schapenvachten van WOOOL matchen overal bij!

 

Multi-Color

 

Uniek Gefotografeerd

Doordat iedere schapenvacht uniek en origineel is, en dit met name voor de Multi-Colors geldt, fotografeert WOOOL alle schapenvachten apart. Hierdoor kun je je perfecte schapenvacht uitkiezen en krijg je precies thuis gestuurd wat je op de foto in onze webshop ziet staan!

 

Ben je overtuigd en wil je graag een schapenvacht kopen? Kies dan voor een WOOOL Schapenvacht. Bij ons shop je al vanaf €49,- en profiteer je regelmatig van aanbiedingen en korting!

 

Tevens bij WOOOL:

-Betrouwbaar Shoppen

-Voordelig en Snelle Levering

-Veilig Betalen

-30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

-Alleen de Beste Kwaliteit!

 

Ga snel naar onze Shop!

 

Warm, Welcome, WOOOL!