WOOOL Tips

Het perfecte kerst cadeau; geef een schapenvacht cadeau!

schapenvacht kerst

 

Nog een aantal weekjes en dan breken de kerstdagen alweer aan. En dat betekent stress! Want alle boodschappen moeten nog worden gedaan, en begin maar niet over de stapel cadeaus die je nog in huis moet halen… Gelukkig is er de perfecte oplossing! Geef een WOOOL Schapenvacht Cadeau!

 

Want het kan best lastig te zijn om een goed presentje uit te kiezen. Zeker voor mensen die alles al hebben. Grote kans dat die fles bodylotion op een grote stapel belandt… Dan is het eigenlijk toch veel leuker om een cadeau te geven aan iemand die je cadeau ook daadwerkelijk gebruikt! In de woonkamer, slaapkamer of lekker warm bij de open haard!

 

WOOOL Schapenvacht Cadeau

 

Heb je er wel eens over na gedacht een schapenvacht cadeau te geven? Dit is het perfecte kerstcadeau! Je kunt het geven aan je nichtjes, tante of dochter die helemaal gek is van interieur design en het aankleden en stylen van de woonkamer. Of geef een schapenvacht cadeau aan je oma of moeder! Zodat ze er lekker zacht en warm op kan zitten of liggen. Heb je kleine kinderen of baby’s in de familie? Ook dan is dit een perfect kerstcadeau om te geven! Het is namelijk heerlijk voor baby’s om op een schapenvachtje te spelen of te liggen!

 

Schapenvacht cadeau

Heerlijk voor in die koude wintermaanden!

 

Het mooie van een schapenvacht cadeau geven met kerst is dat een schapenvacht het ideale geschenk is voor in die koude wintermaanden! Dan is het toch ontzettend lekker om binnen te zitten. Bij de kachel of bij de open haard! Waarbij je lekker warm op de bank zit met een kop chocolademelk, en lekker warm en zacht tegen een schapenvacht aan! En het staat ook zo ontzettend gezellig en knus. Een schapenvacht voor de open haard. Of bij de kerstboom! Een prachtige witte schapenvacht, een grijze of wellicht een bruine of multi-color. Kortom: een schapenvacht is een ideaal kerstcadeau!

 

Bij WOOOL bestel je al een schapenvacht vanaf €49,-. Daarnaast hebben we speciaal voor de kerst volop aanbiedingen met korting!

Wil je dat we er een mooi kerstkaartje bijvoegen? Of heb je andere wensen? Wij denken graag mee!

 

Klik hier om naar de shop te gaan!

 

Fijne feestdagen alvast!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *