WOOOL Schapenvachten
VOLG ONS OP INSTAGRAM
SHOP DE WOOOL COLLECTIE

Shop de mooiste schapenvachten

BEKIJK DE COLLECTIE
 

Medicinale Schapenvachten; Uitermate geschikt voor Baby’s!

Schapenvacht Medicinaal

Medicinale Schapenvachten; Uitermate geschikt voor Baby’s!

Je hebt ‘m vast al voorbij zien komen in de webshop van WOOOL Schapenvachten: De Medicinale Schapenvacht. Een schapenvacht met een medicinale werking heeft. Maar hoe kan een schapenvacht deze werking hebben? En waarom kom je op foto’s deze geel/creme-achtige schapenvacht vaak tegen in combinatie met baby’s?

 

Het Australische Merino Schaap

 

De schapenvachten die veelal gebruikt worden als Medicinale Schapenvachten komen van het Australische Merino schaap. Deze worden over het algemeen kort geschoren zodat dit veilig is voor de baby om op te liggen. Daarnaast wordt de dichtheid van de vacht wel behouden. Vaak komt de vacht van een lam. Dit is nog zachter dan de wol van een volwassen schaap. Wol heeft de natuurlijk eigenschap om vocht af te drijven wat ervoor zorgt dat de vacht en de baby droog blijven.

Onlangs is ook aangetoond in een Duits onderzoek dat de kans op de vorming van Astma afneemt wanneer een baby zijn eerste 3 maanden slaapt op een dierenhuid. Microben in dierenvachten bieden de kinderen bescherming tegen de longziekte. Wellicht is het daarom dat wij veel schapenvachten verkopen voor op baby,- en kinderkamers, om bijvoorbeeld gezellig naast het bedje te leggen. Mooi om te zien, warm aan de voetjes en goed voor hun gezondheid!

 

De Medicinale Werking

 

Ook kunnen deze Medicinale Schapenvachten doorlig-klachten voorkomen. Door de grote vacht dichtheid van de Merino vachten wordt lichaamswarmte vastgehouden als je er op gaat liggen. Hierdoor kunnen spierpijn en rugklachten verminderd worden waardoor deze schapenvachten dus uitermate geschikt zijn tegen doorliggen. Zodoende heeft deze schapenvacht dus een Medicinale werking.

 

Schapenvacht Medicinaal

 

De Medicinale Schapenvacht is hier verkrijgbaar in de webshop van WOOOL!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.