WOOOL Schapenvachten

5 Redenen om een Schapenvacht te Kopen

schapenvacht te koop

 

Wil je graag een schapenvacht kopen? Een echte, natuurlijke WOOOL schapenvacht geeft het interieur extra warmte, knusheid en gezelligheid! Of je de schapenvachten nu gebruikt voor op de bank of als vloerkleed in de woonkamer, in de babykamer, naast het bed in de slaapkamer of buiten op het terras. WOOOL heeft tevens de perfecte schapenvacht te koop!

 

En of je nu gaat voor een IJslandse schapenvacht, een unieke Multi-Color, een prachtige Schapenvacht Grijs of voor een klassieke Schapenvacht Wit of bruin, deze misstaan in geen enkel interieur! Bovendien koop je ook nog eens een 100% echte schapenvacht. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je een schapenvacht zou moeten kopen!

 

Wij hebben hier alvast 5 goede redenen opgesomd:

 

1. Geef je interieur een stoere, hippe en natuurlijke look met een Schapenvacht

 

Doordat schapenvachten 100% echte natuurproducten zijn geeft dit je interieur een natuurlijke look! Wanneer je je huis wilt stylen en je wilt gaan voor een stoer interieur, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een IJslandse schapenvacht. Een schapenvacht grijs of schapenvacht wit past schitterend bij een Scandinavische look. En een bruin schapenvacht kun je gebruiken voor een gezellige landelijke of klassieke stijl.

 

Schapenvacht Wit IJslands

2. Gewoon lekker zacht… Hmmm..

 

Eigenlijk een hele simpele reden, maar echte schapenvachten zijn heerlijk zacht waardoor het ook gewoon ontzettend fijn is om lekker op te liggen, zitten of om over je heen te slaan.

 

3. Heerlijk warm door de natuurlijke wol!

 

De natuurlijke wol van schapenvachten houdt warmte vast waardoor het lekker warm is voor op bed, op de badkamer, op de bank of voor op de slaapkamer. Daarnaast staan schapenvachtjes ook schitterend voor de open haard of in een hoek voor de huisdier. En natuurlijk voor de zomeravonden als het buiten afkoelt! Ze voelen gewoon lekker warm aan.

 

4. Te gebruiken in alle 4 Seizoenen

 

Schapenvachten kun je in ieder seizoen en dus het hele jaar door gebruiken. Of het nu zomer is, waarbij de schapenvachten lekker koel aanvoelen als het erg warm is. Of in de zomeravond op het terras! Maar de schapenvacht komt natuurlijk ook prima tot zijn recht in de koude wintermaanden! Als het buiten sneeuwt of regent zit jij lekker warm op de bank met een schapenvacht. Zo zijn deze het hele jaar door te gebruiken!

 

5. Een ‘Tweede Leven’

 

Last but not least! En we kunnen het niet voldoende zeggen: Schapenvachten zijn een restproduct van de vleesindustrie, schapen worden niet geslacht om de vacht. Maar het is natuurlijk zonde om deze prachtige vachten te vernietigen. Door deze uiteindelijk te gebruiken in huis, geven we als het ware een mooi ‘tweede leven’ aan een schapenvel!

 

grijze schapenvachtBen je overtuigd en wil je graag een schapenvacht kopen? Kies dan voor een WOOOL Schapenvacht. Bij ons shop je al vanaf €49,- en profiteer je regelmatig van aanbiedingen en korting!

 

Tevens bij WOOOL:

-Betrouwbaar Shoppen

-Voordelig en Snelle Levering

-Veilig Betalen

-30 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

-Alleen de Beste Kwaliteit!

 

Ga snel naar onze Shop!