Schapenvachten Multi-Color

SCHAPENVACHTEN MULTI-COLOR

De prachtige schapenvachten Multi-Color van WOOOL bestaan, zoals de naam al zegt, uit meerdere gemixte kleuren en zijn daarom geheel uniek. Deze vachten hebben een unieke kleurstelling en kleurenpatroon waarvan er absoluut geen 2e van is. WOOOL heeft voor deze schapenvachten ervoor gekozen deze apart te fotograferen zodat je exact de vacht in huis krijgt waarvan je de foto’s in onze webshop ziet. Deze zijn 100% Origineel en Uniek!

schapenvachten
WOOOL Schapenvacht 142

SHOP DE SCHAPENVACHTEN MULTI-COLOR VAN WOOOL

SCHAPENVACHTEN MULTI-COLOR

Uniek en Origineel..

 

Het leuke aan WOOOL Schapenvachten (volgens ons!) is dat een schapenvacht een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere schapenvacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus, ook in de bruine schapenvachten. Of je nu op zoek bent naar een Choco-Bruine Schapenvacht, een Cappuccino-Cognac gekleurde schapenvacht, of een donkerbruin gemêleerde vacht. Schapenvachten zijn helemaal van nu, namelijk!

100% ECO en Natuurlijk

 

Want wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen. Bij WOOOL vind je exact wat je zoekt. Wil je meer weten over WOOOL en de voordelen? Check dan ook eens onze Facebook of Instagram pagina’s voor meer inspiratie.

LEES MEER INFORMATIE OVER

 

SCHAPENVACHT KOPEN
OVER WOOOL

SHOP ONZE COLLECTIE PER CATEGORIE

Schapenvachten van WOOOL zijn 100% Echt, Ecologisch gelooid en Natuurlijk Wol !