Schapenvacht Wit

SCHAPENVACHT WIT

De klassieke Schapenvacht Wit van WOOOL misstaat in geen enkel interieur en hiermee kun je dan ook meerdere kanten op! In deze categorie hebben we ten eerste de ‘klassieke’ Schapenvacht Wit, welke over het algemeen meer ‘wol-wit’ of ‘naturel-wit’ is, dan echt spier-wit.

 

In deze categorie heb je de keuze om voor een wat kleinere witte lamsvacht te gaan, welke over het algemeen nog iets zachter is, maar bieden we ook XXL vachten aan die langer zijn dan 130cm! Deze kunnen mooi over de bank worden gedrapeerd, of over een stoel!

 

Daarnaast hebben we natuurlijk ook de IJslandse Schapenvacht Wit, mocht je echt voor puur-wit of spier-wit willen gaan. Deze passen over het algemeen het beste in een interieur met een Scandinavische look maar kunnen ook prima gebruikt worden in een industrieel interieur.

schapenvachten
Wit Schapenvacht

SCHAPENVACHT WIT

Schapenvacht Wit Kopen? – Een Klassieker..

 

Je komt ze veel tegen, witte schapenvachten. En dat is niet voor niets. Witte Schapenvachten kun je namelijk in veel verschillende stijlen en interieurs als perfecte Eye-catcher gebruiken. Neem maar eens een kijkje in ons Lookbook, of op onze Facebook of Instagram Pagina. Hier zie je verschillende voorbeelden hoe de schapenvacht wit van WOOOL gebruik kan worden. In een Scandinavisch interieur of in een klassiek interieur. Over de bank, op bed of op een dekenkist. De veelzijdigheid maakt dit dus een van de populairste schapenvachten.

LEES MEER INFORMATIE OVER

 

SCHAPENVACHT KOPEN
OVER WOOOL

SHOP ONZE COLLECTIE PER CATEGORIE

Schapenvachten van WOOOL zijn 100% Echt, Ecologisch gelooid en Natuurlijk Wol !