SCHAPENVACHT GRIJS KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

IJslands Grijs, Licht Grijs of Donker Grijs?

Verreweg de meest populaire schapenvacht van WOOOL is ongetwijfeld onze Grijze Schapenvacht. Maar deze is ook het meest schaars. Dat komt doordat grijs een kleur is die niet heel veel voorkomt in de natuur, in ieder geval niet bij schapen. WOOOL zorgt er natuurlijk wel voor dat deze altijd in de collectie beschikbaar zijn. Daarbij selecteren we persoonlijk de allermooiste grijze schapenvachten voor je!

Zo hebben we bijvoorbeeld de effen IJslandse Schapenvacht Grijs, met een prachtige, langharige vacht. Maar daarnaast ook veel gemêleerde vachten, een grijze schapenvacht gemixt met de meest prachtige kleuren zoals met crème en wit, of met bruin en taupe. Verreweg het mooist is, volgens ons, de IJs Grijze Schapenvacht!

Een Schapenvacht Grijs past in ieder interieur…

Schapenvacht GrijsHet voordeel van een grijze schapenvacht is dat deze eigenlijk in ieder interieur goed past. En daarbij altijd een mooi plekje kan krijgen! Omdat grijs een neutrale kleur is, kun je hier natuurlijk alle kanten mee op. En zodoende vele verschillende combinaties maken. Heeft je interieur bijvoorbeeld een meer Scandinavische Look of veel lichte tinten zoals wit, beige of pastel? Dan is een Schapenvacht Grijs altijd op zijn plek! Hierbij kun je namelijk denken om een licht grijze of ijs grijze schapenvacht te kiezen. Hierdoor blijft je interieur rustig en perfect in balans!

Echte, 100% Natuurlijke Schapenvachten

Of heb je een industriële, klassieke of natuurlijke stijl? Ook dan kun je de schapenvacht grijs goed gebruiken! Doordat de schapenvachten van WOOOL echte natuurproducten zijn, passen deze hier ook perfect! Hier kun je bijvoorbeeld denken om voor een grijs gemêleerde schapenvacht te gaan, een mix met bruin of taupe. Welk interieur of stijl je ook hebt, de WOOOL Schapenvacht Grijs voelt zich overal thuis…

Onze Grijze Schapenvachten zijn 100% ECO en Natuurlijk!

Want wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Een schapenvacht die helemaal puur natuur is? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen. Bij WOOOL vind je exact wat je zoekt. Wil je meer weten over WOOOL en de voordelen? Check dan ook eens onze Facebook of Instagram pagina’s voor meer inspiratie.

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!