WOOOL Schapenvachten
VOLG ONS OP INSTAGRAM
SHOP DE WOOOL COLLECTIE

Shop de mooiste schapenvachten

BEKIJK DE COLLECTIE
 

Schapenvacht Bruin

SCHAPENVACHT BRUIN

Bij WOOOL vind je verschillende bruine schapenvachten in de collectie. Ten eerste hebben we natuurlijk de klassieke chocolade-achtige Schapenvacht Bruin maar daarnaast ook de populaire Cappuccino-Cognac gekleurde vachten. Van de choco-bruine vachten kun je kiezen uit een range van kleinere maar erg zachte lamsvachten tot de grote XL vachten die 110-120cm lang zijn.

 

Van de Cappuccino-kleur komen we vrij weinig ‘kleinere’ vachten tegen, deze vachten zijn over het algemeen wat langer en iets smaller. Ideaal voor op een bankje bijvoorbeeld dus!

 

Daarnaast heeft WOOOL ook veel donker gemêleerde vachten, een prachtige mix van verschillende kleuren (Bruin, Grijs, Taupe).

schapenvachten
schapenvacht bruin

SHOP DE SCHAPENVACHT BRUIN VAN WOOOL

SCHAPENVACHT BRUIN

Uniek en Origineel..

 

Het leuke aan WOOOL Schapenvachten (volgens ons!) is dat een schapenvacht een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere schapenvacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus, ook in de bruine schapenvachten. Of je nu op zoek bent naar een Choco-Bruine Schapenvacht, een Cappuccino-Cognac gekleurde schapenvacht, of een donkerbruin gemêleerde vacht. Schapenvachten zijn helemaal van nu, namelijk!

100% ECO en Natuurlijk

 

Want wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

LEES MEER INFORMATIE OVER

 

SCHAPENVACHT KOPEN
OVER WOOOL

SHOP ONZE COLLECTIE PER CATEGORIE

WOOOL Schapenvacht - Wit

Wit

 

 

 

WOOOL Schapenvacht 134
WOOOL Schapenvacht 058

 

 

 

WOOOL Schapenvacht 026

Instagram LookBook