EEN BRUIN SCHAPENVACHT KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

Licht Bruin, Donker Bruin of Gemêleerd?

Bij WOOOL vind je verschillende bruine schapenvachten in de collectie. Ten eerste hebben we natuurlijk de klassieke chocolade-achtige Schapenvacht Bruin. Bij deze ‘ All-Time-Classic’ heb je de keuze uit een range variërend van kleinere (maar erg zachte!) lamsvachten tot de grote XL bruine schapenvachten. Deze zijn wel wel 110-120cm lang!

Daarnaast hebben we ook de populaire Cappuccino-Cognac gekleurde vachten. Deze zijn over het algemeen iets langer en smaller. Ideaal dus voor op een bankje bijvoorbeeld! Ook heeft WOOOL ook veel donker gemêleerde vachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schapenvacht bruin grijs. Of een schapenvacht beige of bruin wit. Of gewoon een prachtige mix van verschillende kleuren (Bruin, Grijs, Taupe)! Je vindt het bij WOOOL!

Een WOOOL Schapenvacht Bruin is Warm & Zacht

Wat is nu meer heerlijk dan lekker warm op de bank tegen een warme schapenvacht aan zitten? Het voelt natuurlijk aan en geeft je de warmte, knusheid en gezelligheid die je nodig hebt. WOOOL Schapenvacht Bruin is dan ook lekker zacht en kun je uitstekend gebruiken voor op de bank of op de grond, lekker bij de open haard! Hmmm…

schapenvachten

Een Bruine Schapenvacht van WOOOL is 100% Echt

schapenvacht bruinHet leuke aan WOOOL Schapenvachten (volgens ons!) is dat een schapenvacht een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere schapenvacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus, ook als je graag een bruine schapenvacht wilt kopen. Of je nu op zoek bent naar een Choco Bruine Schapenvacht, een Cappuccino-Cognac gekleurde schapenvacht. Of wellicht naar een zwart bruine of een donker bruin gemêleerde vacht. Schapenvachten zijn helemaal van nu, namelijk!

Ecologisch Gelooid en Natuurlijk

Want wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

Wil je meer weten over WOOOL en de voordelen? Check dan ook eens onze Facebook of Instagram pagina’s voor meer inspiratie.

INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!