Rendierhuid

RENDIERHUID

De WOOOL Rendierhuid is een ontzettend populaire vacht en een absolute klassieker in ons assortiment! De rendierhuiden van WOOOL komen voornamelijk uit Lapland en Noorwegen en zijn bij WOOOL verkrijgbaar in meerdere kleuren, soorten en afmetingen. Een rendierhuid is stoer, hip en natuurlijk waardoor het een ideaal decoratie-item is in je woonkamer!

 

De prachtige, korte natuurharen in combinatie met de prachtige kleurencombinatie maken namelijk dat de WOOOL Rendierhuid in ieder interieur ook een echte eye-catcher is!

 

Wil je graag een rendierhuid of rendiervel kopen? Kijk dan snel in de collectie van WOOOL! Hierbij kun je namelijk kiezen tussen prachtige licht-grijs getinte rendierhuiden of  wellicht hou je meer van de wat donker grijze tinten. Voor welke rendiervacht je ook gaat, het is hoe dan ook een echte aanwinst in je interieur. Wow!

schapenvachten
Rendierhuid

LEES MEER INFORMATIE OVER

 

SCHAPENVACHT KOPEN
OVER WOOOL

SHOP ONZE COLLECTIE PER CATEGORIE

Schapenvachten van WOOOL zijn 100% Echt, Ecologisch gelooid en Natuurlijk Wol !

RENDIERHUID KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

Een Rendierhuid is zeer zacht en voor ieder interieur!

 

Rendieren komen over het algemeen voor in Amerika, Azie en Noord-Europa. De rendieren zijn vooral bekend van Scandinavie en dan met name Noorwegen, Zweden en Lapland waar deze erg veel voorkomen. Daarnaast zijn ze erg traditioneel in deze landen. De vacht van een rendier is bedekt met grof buitenhaar, die warmte-isolerende luchtzakken hebben. De lagere haartjes zijn extreem dicht en daarom is een rendier bestand tegen extreme temperatuurverschillen. Temperaturen kunnen dalen tot -40 graden in extreme kou en meer dan +35 graden in extreme hitte. De rendiervel is erg zacht en als je deze thuis in je interieur gebruikt, kun je het beste hier niet overheen lopen.

Rendierhuid Kopen?

 

Wil je graag een Rendierhuid Kopen? Let dan goed op de kwaliteit van de rendierhuiden. Rendierhuiden komen in verschillende kwaliteit-klassen voor. WOOOL selecteert de schapenvachten en rendierhuiden persoonlijk waardoor we de allermooiste eruit kunnen pikken en daardoor de allerhoogste kwaliteit kunnen aanbieden. Wij hebben een breed aanbod waardoor we verschillende maten hebben en rendierhuiden in verschillende kleurschakeringen. Een rendiervacht kopen doe je dus het beste bij WOOOL!