SCHAPENVACHT BEIGE KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

WOOOL Schapenvachten heeft een breed scala aan Gemeleerde schapenvachten, variërend van Beige Schapenvachten tot aan de Donker Gemeleerde vachten. Daarnaast heeft WOOOL nog een veel groter assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze prachtige IJslandse of Bruine schapenvachten?

En af en toe komt het voor dat we iets bijzonders tegenkomen. Een unieke schapenvacht waarvan er geen 2e is. Zoals bijvoorbeeld de populaire Schapenvacht Beige. En natuurlijk willen we die dan meteen in onze webshop opnemen. Om aan jou te laten zien. Deze vindt je onder de kop ‘specials’.

Schapenvachten van WOOOL zijn bovendien echte natuurproducten en komen rechtstreeks uit de looierij. Daardoor is dit dus een 100% echte schapenvacht! Bovendien worden deze 100% ECO-gelooid. Dat wil zeggen dat in de looi-processen niet met chemische stoffen wordt gewerkt. Gewoon 100% echt leer en echte wol! Puur natuur dus!

100% ECO en Natuurlijk

Schapenvacht BeigeWant wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

Unieke en Originele Schapenvachten!

Het leuke aan WOOOL Schapenvachten (volgens ons!) is dat een schapenvacht een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere schapenvacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus in schapenvachten voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een witte schapenvachten, bruine schapenvachten, of ga je voor de gemêleerde kleuren. Schapenvachten zijn helemaal van nu, namelijk!

Over WOOOL Schapenvachten

WOOOL Schapenvachten is dat ene schaap in de kudde dat opvalt. Wij staan voor kwaliteit, hand geselecteerd, uniek en eigenwijs. Wij zijn geen kuddedier maar doen het anders dan anderen. Hierdoor is iedere WOOOL Schapenvacht in ieder interieur een echte eye-catcher. Wil je meer weten over WOOOL en de voordelen? Check dan ook eens onze Facebook of Instagram pagina’s voor meer inspiratie.

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!