SCHAPENVACHTEN KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

WOOOL heeft een breed scala aan schapenvachten, variërend van onze witte vachten en lamsvachten tot aan de donker gemeleerde modellen. Maar ook als je op zoek bent naar een licht gemeleerde of grijze schapenvacht, heb je bij WOOOL volop keuze!

Daarnaast komt het voor dat we iets bijzonders tegenkomen. Een unieke schapenvacht waarvan er geen 2e is. En natuurlijk willen we die dan meteen in onze webshop opnemen om aan jou te laten zien. Deze unieke producten vindt je onder de kop ‘specials’.

De vachten van WOOOL zijn bovendien echte natuurproducten en komen rechtstreeks uit de looierij, daardoor zijn deze dus 100% echt! Bovendien worden deze 100% ECO-gelooid, wat wil zeggen dat in de looi-processen niet met chemische stoffen wordt gewerkt. Gewoon 100% echt leer en echte wol! Puur natuur dus!

Schapenvachten zijn Uniek en Origineel!

Het leuke aan WOOOL  (volgens ons!) is dat een schapenvacht een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere schapenvacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus in schapenvellen voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar onze witte modellen, de bruine, of ga je voor de gemêleerde kleuren. Een WOOOL product is uniek, origineel en hip!

100% ECO en Natuurlijk

Want wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL vachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

Over WOOOL

SchapenvachtenWOOOL is dat ene schaap in de kudde dat opvalt. Wij staan voor kwaliteit, hand geselecteerd, uniek en eigenwijs. Wij zijn geen kuddedier maar doen het anders dan anderen. Hierdoor is iedere WOOOL vacht in ieder interieur een echte eye-catcher. Ga naar onze Facebook of Instagram Pagina voor inspiratie!

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!