SCHAPENVACHT STOEL KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

WOOOL heeft een breed scala aan schapenvachten, variërend van een schapenvacht wit en een lamsvacht tot aan een IJslandse schapenvacht en een schapenvacht grijs. Bovendien hoef je bij WOOOL niets teveel te betalen want hier kun je je schapenvacht goedkoop kopen!

Schapenvachten van WOOOL zijn bovendien echte natuurproducten en komen rechtstreeks uit de looierij, daardoor zijn dit dus 100% echte schapenvachten! Bovendien worden deze 100% ECO-gelooid, wat wil zeggen dat in de looi-processen niet met chemische stoffen wordt gewerkt. Gewoon 100% echt leer en echte wol! Puur natuur dus!

Schapenvacht Stoel: Lekker Zacht Zitten!

Schapenvacht StoelWanneer je op zoek bent naar een schapenvacht voorop je stoel ben je bij WOOOL aan het juiste adres. Wil je de schapenvacht gebruiken om op te zitten? Lekker voor in de zomer buiten op het terras? Of wellicht wil je het schapenvachtje gebruiken als eye-catcher voor in je interieur? En drapeer je deze mooi over de leuning. Geen probleem. Bij WOOOL hebben we wat je zoekt!

Goedkope Schapenvachten met Korting!

Wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

Over WOOOL Schapenvachten

WOOOL Schapenvachten is dat ene schaap in de kudde dat opvalt. Wij staan voor kwaliteit, hand geselecteerd, uniek en eigenwijs. Wij zijn geen kuddedier maar doen het anders dan anderen. Hierdoor is iedere WOOOL Schapenvacht in ieder interieur een echte eye-catcher. Wil je meer weten over WOOOL en de voordelen? Check dan ook eens onze Facebook of Instagram pagina’s voor meer inspiratie.

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!