KLEINE SCHAPENVACHT KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

Een groot assortiment, dus ook kleine schapenvachtjes bij WOOOL!

Ben je op zoek naar een Kleine Schapenvacht? Om als elegant kleedje te gebruiken in je interieur? Wij hebben veel kleine schapenvachtjes in de collectie!

WOOOL heeft een breed scala aan schapenvachten, variërend van witte schapenvachten en lamsvachten tot aan bruine of grijze schapenvachten. En voor ieder type schapenvacht hebben we verschillende maten: klein (S), middel (M) maar ook een schapenvacht groot (L) en zelfs extra groot (XL).

Bij alle uniek gefotografeerde schapenvachten worden de exacte maten vermeld. De effen schapenvachten (bruin, wit) worden in categorie ingedeeld, dit wordt er ook bij vermeld. S (80-90cm), M (90-100cm), L (100-110cm), XL (110-120cm) en XXL (120+).

Schapenvachtje van echt leer, echt wol…

Het leuke aan WOOOL  (volgens ons!) is dat een schapenvel een natuurproduct is. Dat maakt dat ieder schapenvachtje anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus. Of je nu op zoek bent naar een grijze, een witte, of naar een echte IJslander. Alle schapenvachten van WOOOL zijn 100% echt, puur natuur.

100% ECO en Natuurlijk

Want wist je dat je met de keuze voor een Schapenvacht van WOOOL ook kiest voor een eco-gelooide, echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur van kleur is? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

Lees hier meer over WOOOL en de voordelen! Of ga naar onze Facebook of Instagram Pagina.

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!