SCHAPENVEL KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

Wil je graag een schapenvel of schapenvacht bestellen? Een schapenvel van WOOOL geeft het interieur extra warmte, knusheid en gezelligheid! Of je de schapenvellen nu gebruikt voor op de bank of als vloerkleed in de woonkamer, in de babykamer, naast het bed in de slaapkamer of buiten op het terras.

En of je nu gaat voor een IJslandse schapenvacht, een unieke Multi-Color, een prachtige Grijze of voor de klassieke Witte of Bruine schapenvacht, deze misstaan in geen enkel interieur! Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je een prachtig schapenvacht zou kopen.

Een WOOOL Schapenvacht is 100% Natuurlijk en Echt

SchapenvelWant wist je dat je met de keuze voor een Schapenvacht van WOOOL ook kiest voor een eco-gelooide, echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur van kleur is? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

100% ECHTE en Natuurlijke Schapenvachten

Want wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

Bruin, Zwart, Wit of Grijs?

Wist jij dat ook de Schapenvachten van WOOOL ook echte natuurproducten zijn? Of je dus zoekt naar een Schapenvacht Zwart, Wit, Bruin of Grijs. Bij WOOOL vind je exact wat je zoekt. Wil je meer weten over WOOOL en de voordelen? Check dan ook eens onze Facebook of Instagram pagina’s voor meer inspiratie.

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!