Schapenvacht

SCHAPENVACHT

WOOOL heeft een breed scala aan schapenvachten, variërend van een schapenvacht grijs tot aan bruin, wit en onze prachtige, langharige IJslandse Schapenvachten. Bovendien hoef je bij WOOOL niets teveel te betalen want hier kun je altijd goedkoop shoppen!

 

Bovendien shop je bij WOOOL echte natuurproducten welke rechtstreeks uit de looierij komen. Daardoor zijn deze dus 100% echt! Ook worden deze ECO-gelooid, wat wil zeggen dat er in de looi-processen niet met chemische stoffen wordt gewerkt. Gewoon 100% echt leer en echte wol! Puur natuur dus!

lamsvacht wit

Schapenvacht ter decoratie..

 

Er is bijna geen fijner gevoel dan wanneer je met je blote voetjes op een warm, zacht en uitnodigend schapenvachtje loopt. Of deze nu naast je bed ligt, in de woonkamer, in de badkamer of wellicht op de babykamer. Er zijn meerdere manieren om je huis er mee te decoreren. Schapenvachten zijn in de geschiedenis altijd populair geweest en op verschillende manieren gebruikt. Of je deze nu gebruikt voor binnen of buiten, het wordt al snel een van je favoriete items in en rond huis!

 

Wanneer mensen denken aan schapenvachten, stellen ze zich automatisch een verouderde kamer uit de jaren 70 voor. Dit is natuurlijk al lang niet meer het geval. Tegenwoordig geven ze namelijk een gevoel van stijl en klasse..

Wij geven 3 tips om deze in je huis te gebruiken!

 

1.Door het schapenvachtje naast het bed te plaatsen waarbij de randen een beetje onder het bed vallen, geef je je slaapkamer een meer luxueuze uitstraling. Bovendien worden je voetjes getrakteerd op de warmte van de wol bij het opstaan off naar bed gaan!

 

 

2.Door een vacht te gebruiken in de thuiskantoor of op je computerkamer voel je je wellicht net iets meer comfortabel en op je gemak. Je kunt dit natuurlijk ook zo doen in je woonkamer voor op een stoel aan de eettafel bijvoorbeeld.

Schapenvacht op stoel

 

 

 

 

 

 

 

3. Daarnaast kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om  er een als vloerkleed te gebruiken in je woonkamer. Lekker bij de openbaar en knisperend vuurtje in de winter!

schapenvacht licht grijs

Schapenvacht Medicinaal

 

Wist jij dat echte schapenvachten van nature vuilafstotend zijn? En ze een ontzettend goede invloed kunnen hebben op mensen met astma? Het is zelfs onlangs aangetoond in een Duits onderzoek dat de kans op de vorming van Astma afneemt wanneer een baby zijn eerste 3 maanden slaapt op een dierenhuid. Microben in dierenvachten bieden de kinderen bescherming tegen de longziekte. Wellicht is het daarom dat wij veel schapenvachten verkopen voor op baby,- en kinderkamers, om bijvoorbeeld gezellig naast het bedje te leggen. Mooi om te zien, warm aan de voetjes en goed voor hun gezondheid!

100% ECO en Natuurlijk

 

Want wist je dat je met de keuze voor een schapenvel van WOOOL ook kiest voor een die eco-gelooid en 100% echt en natuurlijk is? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden de schepenvachtjes van WOOOL niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

Uniek en Origineel..

 

Het leuke aan WOOOL Schapenvachten (volgens ons!) is dat ieder schapenvel een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere vacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus. Van Bruine schapenvachten, tot witte, grijze of Multi-Color. Schapenvachten zijn helemaal van nu!

Over WOOOL

 

WOOOL is dat ene schaap in de kudde dat opvalt. Wij staan voor kwaliteit, hand geselecteerd, uniek en eigenwijs. Wij zijn geen kuddedier maar doen het anders dan anderen. Hierdoor is iedere WOOOL Schapenvel in ieder interieur een echte eye-catcher! Lees hier meer over WOOOL en de voordelen! Of ga naar onze Facebook of Instagram Pagina.

schapenvachten