SCHAPENVACHT ZWART KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

Wow! Een Schapenvacht Zwart van WOOOL is hip, stoer en origineel! Zwarte Schapenvachten brengen een rijke textuur en toon in je interieur. Daarnaast hebben deze vachten een Scandinavische, luxueuze en knusse uitstraling. Ook past de Schapenvacht Zwart natuurlijk uitstekend in een natuurlijke of industrieel look!

Schapenvacht ZwartIn deze categorie hebben we voornamelijk de zwarte IJslandse Schapenvacht. Deze langharige schapenvacht is stoer en hip tegelijk! Is dit iets voor jou?

De veelzijdigheid van een Zwarte Schapenvacht..

De Schapenvacht zwart is in meerdere woonstijlen prima te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een Scandinavisch Interieur met veel lichte en beige kleuren? Dan zorgt de zwarte kleur van de vacht ervoor dat de stijl in je kamer perfect in balans blijft. Naast een rustige functie hebben zwarte schapenvachten natuurlijk ook een stoer en hip uiterlijk. Dit past dan weer perfect bij een interieur die meer gericht is op een industriële stijl. Kortom, een zwart schapenvacht is voor meerdere stijlen een prachtige eye-catcher en onmisbaar als je van knus houdt!

Uniek en Origineel met Zwart..

Zwarte Schapenvachten zijn uniek en komen in de natuur niet erg veel voor. Het meest bekende schapenras met zwarte vachten komt uit IJsland, de IJslander. Deze IJslandse Schapenvachten hebben lange vachtharen van 10 tot wel 15cm lang. Daarnaast zijn deze heerlijk zacht en voor meerdere dingen te gebruiken. Zo kun je deze mooi over een stoel draperen, maar kun je deze evengoed als vloerkleed gebruiken. Een ding is zeker, deze schapenvacht geeft je interieur een natuurlijke en unieke touch!

Ga naar onze Facebook of Instagram Pagina voor inspiratie!

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!