SCHAPENVACHT VLOERKLEED KOPEN DOE JE BIJ WOOOL!

Ben je op zoek naar een Schapenvacht Vloerkleed? WOOOL heeft verschillende schapenvachten in de collectie, en deze zijn allen uitermate geschikt om als vloerkleed te gebruiken.

Schapenvacht KleedOnze prachtige effen of gemêleerde schapenvachten kun je perfect als vloerkleed gebruiken in bijvoorbeeld de badkamer of slaapkamer. Lekker warm voor de voetjes! Maar je kunt deze ook in de woonkamer als vloerkleed gebruiken, waardoor het een echte Eye-cather in je interieur is!

De schapenvachten van WOOOL zijn ECO-gelooid, puur natuur en 100% echt wol en leer. De beste kwaliteit dus!

Uniek en Origineel..

Het leuke aan WOOOL (volgens ons!) is dat een schapenvacht een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere schapenvacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus! Of je nu op zoek bent naar een lamsvacht, grote schapenvachten, grijze, bruine, witte of gemêleerde vachten: je vindt het bij WOOOL!

100% ECO en Natuurlijk

Want wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!