Snelle en Gratis Levering

GRATIS LEVERING

Met DHL of PostNL

Shop met Korting

SHOP ALTIJD VOORDELIG

Profiteer van korting en de beste aanbiedingen!

Snelle Levering

VERZENDING BINNEN 24 UUR

Alle bestellingen worden binnen 24 uur verzonden

Premium Schapenvachten

PREMIUM SCHAPENVACHTEN

Persoonlijke Selectie, Uniek gefotografeerd & Beste Kwaliteit

Dat ene schaap in de kudde dat opvalt!

WOOOL Schapenvachten is dat ene schaap in de kudde dat opvalt. Wij staan voor kwaliteit, hand geselecteerd, uniek en eigenwijs!

Dat is het motto van WOOOL dat ons al sinds 2016 beweegt om iedere dag opnieuw de allermooiste schapenvachten te selecteren bij onze looierijen en importeurs en er alles aan te doen om deze voordelig en betaalbaar aan jou te kunnen leveren.

We proberen het net iets anders te doen dan anderen door de meeste schapenvachten van ons uniek te fotograferen, te voorzien van een prachtig leren, stoere WOOOL-tag en om de meest uitstekende service te bieden.

Zo verzenden we alle bestellingen binnen 24 uur (zodat jij je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt), hebben we zeer soepele retour-regeling en bieden we een ’30 dagen niet-goed-geld-terug garantie’. Dit omdat wij geloven in onze producten en de kwaliteit daarvan.

Wij houden van natuurlijke producten omdat we vinden dat de natuur zoveel moois te bieden heeft. Eigenschappen die je niet in een fabriek kunt namaken.

Tevens geven wij de schapen een soort ‘tweede leven’ door hun vacht (schapen worden geslacht door de vleesindustrie) te her-gebruiken. In het interieur als ‘eye-catcher’ of om te gebruiken als lekker warme wollen vacht, op de grond op de bank of naast het bed.

With love, WOOOL