SHOP EEN WOLLEN PLAID BIJ WOOOL

100% WOLLEN DEKENS VIND JE BIJ WOOOL!

Een 100% Wollen Plaid, een heerlijk warm en zachte deken!

Ben je op zoek naar een heerlijk warme, zachte plaid of deken? Lekker voor op de bank of op bed. Of gewoon om om je heen te slaan. Bij WOOOL vindt je prachtige plaids. Allen bestaande uit 100% wol. De wollen plaids die je bij WOOOL in de shop kunt vinden zijn allen van het Finse merk Lapuan Kankurit waar WOOOL een partnership mee heeft. De wollen dekens hebben allen een designer print (veelal natuurlijke designs) waarmee je de natuur als het ware naar binnen haalt. De plaids zijn bij WOOOL in meerdere kleuren en afmetingen.

wollen-plaid-grijs-wit-kuusiDoor de mooie kleurencombinaties en prachtige designs kun je onze plaids ook gebruiken puur als decoratie. Leg ze lekker op de leuning van de bank, op een poef of drapeer over een stoel. Functioneel en decoratief dus!

Bij WOOOL vind je een Grijze Plaid, Roze, Groen of Blauw!

WOOOL heeft (net als de schapenvachten) ook een brede lijn opgezet als het gaat om plaids. Zo hebben we voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een roze plaid? Voor wat meer kleur in je huis? Of wellicht een grijze plaid? Die wellicht matcht in een Scandinavisch interieur? Geen probleem. Wij hebben meerdere dekens zodat er altijd wel eentje is die perfect bij jou past!

Wist je dat onze Lapuan Kankurit plaids allen uit 100% Nieuw Zeeland Wol bestaan? Puur natuur dus eigenlijk! Vervolgens worden ze gewoven in het Finse Lapland. Hier worden ook de designs ontworpen. Sommige designs hebben zelfs awards gewonnen!

schapenvachten
INSPIRATIE

WOOOL.nl

Wil jij je interieur warm, knus en gezellig aankleden met een schapenvacht? Bekijk ons Lookbook dan voor inspiratie!