Schapenvachten Donker Gemeleerd

Schapenvachten Donker Gemeleerd

WOOOL Schapenvachten heeft een breed scala aan Gemeleerde schapenvachten, variërend van de Bruin-Grijze Schapenvachten Donker Gemeleerd tot aan de schitterende Licht Gemeleerde (Beige) vachten. Daarnaast heeft WOOOL nog een veel groter assortiment, wat dacht je bijvoorbeeld van onze prachtige IJslandse of Bruine schapenvachten?

 

En af en toe komt het voor dat we iets bijzonders tegenkomen. Een unieke schapenvacht waarvan er geen 2e is. Zoals bijvoorbeeld de populaire ‘Nordic‘ Schapenvacht. En natuurlijk willen we die dan meteen in onze webshop opnemen om aan jou te laten zien. Deze vindt je onder de kop ‘specials’.

 

Schapenvachten van WOOOL zijn bovendien echte natuurproducten en komen rechtstreeks uit de looierij, daardoor is dit dus een 100% echte schapenvacht! Bovendien worden deze 100% ECO-gelooid, wat wil zeggen dat in de looi-processen niet met chemische stoffen wordt gewerkt. Gewoon 100% echt leer en echte wol! Puur natuur dus!

Schapenvachten Donker Gemeleerd

Schapenvacht Medicinaal

 

Wist jij dat echte schapenvachten van nature vuilafstotend zijn? En ze een ontzettend goede invloed kunnen hebben op mensen met astma? Het is zelfs onlangs aangetoond in een Duits onderzoek dat de kans op de vorming van Astma afneemt wanneer een baby zijn eerste 3 maanden slaapt op een dierenhuid. Microben in dierenvachten bieden de kinderen bescherming tegen de longziekte. Wellicht is het daarom dat wij veel schapenvachten verkopen voor op baby,- en kinderkamers, om bijvoorbeeld gezellig naast het bedje te leggen. Mooi om te zien, warm aan de voetjes en goed voor hun gezondheid!

100% ECO en Natuurlijk

 

Want wist je dat je met de keuze voor een WOOOL Schapenvacht ook kiest voor een eco-gelooide echte schapenvacht? Die niet geverfd is, maar helemaal puur natuur is van kleur? Want de natuur is natuurlijk op zijn best als je het zijn gang laat gaan. En daarom worden WOOOL Schapenvachten niet gekleurd, of voorzien van chemische middelen.

Unieke en Originele Schapenvachten!

 

Het leuke aan WOOOL Schapenvachten (volgens ons!) is dat een schapenvacht een natuurproduct is. Dat maakt dat iedere schapenvacht anders is, uniek dus! Een net iets andere vorm, kleurenpatroon, dikte, zachtheid en contrast. Maar iedere vacht is uniek! Daarnaast heeft WOOOL volop keus in schapenvachten voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een witte schapenvachten, bruine schapenvachten, of ga je voor de gemêleerde kleuren. Schapenvachten zijn helemaal van nu, namelijk!

Over WOOOL Schapenvachten

 

WOOOL Schapenvachten is dat ene schaap in de kudde dat opvalt. Wij staan voor kwaliteit, hand geselecteerd, uniek en eigenwijs. Wij zijn geen kuddedier maar doen het anders dan anderen. Hierdoor is iedere WOOOL Schapenvacht in ieder interieur een echte eye-catcher.

schapenvachten