WOOOL Schapenvachten
VOLG ONS OP INSTAGRAM
SHOP DE WOOOL COLLECTIE

Shop de mooiste schapenvachten

BEKIJK DE COLLECTIE
 

Een Schapenvacht Kopen?

Een Schapenvacht Kopen?

Wil je een mooie Schapenvacht Bestellen? 

 

Je hebt ze wellicht al eens in magazines, op TV of bij vrienden of familie in het interieur gezien. Als vloerkleed, gedrapeerd over de bank of op de stoel of lekker langs het bed op de slaapkamer of baby kamer. Een heerlijk warm, zacht schapenvacht (of schapenvel)! Wil je nu zelf ook zo’n schitterende schapenvacht kopen, dan ben je in de webshop van WOOOL Schapenvachten op de juiste plek!

 

Schapenvachten zijn er te vinden in verschillende kleuren, in verschillende vormen en verschillende maten. Maar WOOOL heeft een groot aanbod schapenvachten, zodat je zonder meer de juiste vacht kunt kiezen welke het beste past bij jouw interieur!

 

Waarom zou ik een Schapenvacht Kopen?

 

Schapenvachten zijn ontzettend populair en trendy. Je ziet ze dan ook regelmatig in verschillende design magazines of styling programma’s op tv voorbijkomen. En dat is niet voor niets: Schapenvachten geven het interieur een extra twist, het ziet er gezellig, warm en knus uit. Zowel voor binnen maar ook voor bijvoorbeeld buiten op het terras. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je een WOOOL Schapenvacht zou kopen. Wij hebben hier enkele redenen opgesomd:

 

-Doordat schapenvachten 100% echte natuurproducten zijn geeft dit je interieur een natuurlijke look! Wanneer je je huis wilt stylen en je wilt gaan voor een stoer interieur kun je bijvoorbeeld kiezen voor IJslandse schapenvachten. Grijze schapenvachten of Witte Schapenvachten passen schitterend bij een Scandinavische look en Bruine schapenvachten kun je gebruiken voor een gezellige landelijke stijl. Bekijk het WOOOL Lookbook anders eens als je inspiratie wilt opdoen!

 

Schapenvacht Wit Vloerkleed

-Schapenvachten kunnen ook doorlig-klachten voorkomen. Door de grote vacht dichtheid van met name de Medicinale, Australische Merino vachten wordt lichaamswarmte vastgehouden als je er op gaat liggen. Hierdoor kunnen spierpijn en rugklachten verminderd worden waardoor deze schapenvachten dus uitermate geschikt zijn tegen doorliggen. Zodoende heeft deze schapenvacht dus zelfs een Medicinale werking. Lees in onze blog meer hierover.

 

-Schapenvachten zijn heerlijk zacht waardoor het gewoon ontzettend fijn is om lekker op te liggen, zitten of om over je heen te slaan.De natuurlijke wol van schapenvachten houdt warmte vast waardoor het lekker warm is voor op bed, op de badkamer, op de bank of voor op de slaapkamer. Een schapenvacht staat ook schitterend voor de open haard of in een hoek voor de huisdier. En natuurlijk voor de zomeravonden als het buiten afkoelt! Ze voelen gewoon lekker warm aan!

 

WOOOL: 100% Echte Schapenvachten van natuurlijk leer en wol

 

Tegenwoordig is er een groot aanbod van schapenvachten, waarbij er naast echte schapenvachten ook veel imitatie of nep schapenvachten worden aangeboden. Deze worden vaak per duizenden geproduceerd in grote fabrieken, zien er allen exact hetzelfde uit en koop je vaak al voor enkele tientjes in de woonwinkel. WOOOL Schapenvachten biedt echter alleen 100% echte, natuurlijke schapenvachten aan. Aan deze echte schapenvachten gaat een lang, tijdrovend, traditioneel en natuurlijk proces vooraf bij verschillende Europese looierijen, waar het looien van een schapenvacht een zeer oude ambacht is.

 

Het leuke aan echte schapenvachten, vinden wij zelf, is dat iedere schapenvacht uniek en origineel is. Zodoende weet je altijd dat je een originele schapenvacht in huis haalt waar geen tweede van is! Echte schapenvachten kun je van de nep en imitatie vachten onderscheiden doordat de wol vaak veel zachter is.

 

Daarnaast is de onderkant (huid) van echt leer (in plaats van synthetisch materiaal) en zijn de vormen vaak niet ‘te perfect symmetrisch’. Ook zijn de schapenvachten veel zwaarder en voelen ze warmer aan. Als je dus het besluit hebt genomen om een schapenvacht te kopen, raden wij aan om een echt schapenvacht te kopen!

 

Welke WOOOL Schapenvacht kan ik het beste kopen?

 

WOOOL Schapenvachten heeft een groot aanbod schapenvachten. Van kortharige schapenvachten tot langharige schapenvachten, van grijze en witte tot beige, bruine en zelfs gevlekte en gemengde kleuren. Daarnaast heeft iedere schapenvacht een unieke vorm en lengte. WOOOL heeft ook regelmatig aanbiedingen, waardoor je bij WOOOL zeker niet teveel hoeft te betalen! Doordat wij iedere schapenvacht persoonlijk selecteren bij onze importeur kan WOOOL de beste kwaliteit schapenvachten garanderen!

 

Cappuccino Interieur

Naast de ‘WOOOL Collectie’ schapenvachten (witte schapenvachten, zwarte, IJslandse, geverfde en medicinale schapenvachten bestaat het aanbod ook uit ‘WOOOL Original’ schapenvachten. Iedere schapenvacht van WOOOL is origineel en uniek, maar de ‘Original’ schapenvachten hebben zo een uniek en origineel patroon, kleurstelling en vorm dat WOOOL deze apart heeft gefotografeerd. Zodoende krijg je precies de schapenvacht krijgt die op de foto staat. Hier is er maar 1 van en dit is dus een ‘one-of-a-kind’!

 

Vanuit de ‘WOOOL Collectie’ schapenvachten kun je vaak nog een keuze maken of je gaat voor de wat kleinere lamsvachten of een M (90-100cm), of voor grote schapenvachten zoals de L (100-110cm) of XL (110-120cm). En van sommige typen hebben we zelfs XXL Schapenvachten die maar liefst langer zijn dan 120cm. Mocht je dus een schapenvacht willen kopen, meet dan eerst goed op hoe groot de schapenvacht zou moeten zijn. Zodat deze het allermooiste staat in je interieur!

 

 

 

WOOOL Stracciatella 4 (WOOOL Tag)

Langharige of Kortharige Schapenvachten?

 

Een onderscheid is ook te maken in de wol of haren. Zo zijn IJslandse Schapenvachten vaak langharig. Dit doordat deze schapen zich door de jaren heen hebben weten aan te passen aan de kou in IJsland. Medicinale vachten zijn kort geschoren waardoor deze uitermate geschikt zijn voor baby’s. Onze witte en bruine schapenvachten zijn vaak wat wolliger en de licht gemêleerde en donker gemêleerde vachten zijn vaak juist heel erg zacht! Zoals je ziet is er voldoende keuze voor iedereen die een schapenvacht (of schapenvel) zou willen kopen.

 

Wellicht ten overvloede, maar toch nog goed om te melden: In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, de schaapjes en lammetjes worden niet geslacht om hun vacht. Schapenvachten zijn een restproduct uit de vleesindustrie. WOOOL en andere aanbieders geven de schapenvachtjes als het ware een ‘tweede leven’. Anders zouden deze prachtige producten helaas worden vernietigd.

 

Bij WOOOL koop je dus echte, eerlijke schapenvachten die allemaal 100% ECO gelooid zijn en van uitstekende kwaliteit zijn! Kun je niet wachten een schitterend schapenvacht te kopen? Ga dan snel naar onze shop!

 

schapenvachten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.